Τα πάνω κάτω έφερε η αλλαγή αρχηγίας στην κόκκινη ομάδα στο MasterChef με τον Ιωάννη να δηλώνει cool με την αλλαγή αρχηγού και την ανάθεση των καθηκόντων του στον Πάνο, όπως όλα έδειξαν όμως οι καυστικές ατάκες του δεν είχαν τέλος.

Συγκεκριμένα ο Ιωάννης βρέθηκε στον ίδιο πάγκο με τον Κωστή και φυσικά δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω. «Πρόσεχε τι θα πεις, γιατί εδώ οι πάγκοι κουνάνε. Τρίζει ο πάγκος τρίζει η θέση σου», είπε ο Ιωάννης στον Κωστή.

Ενώ, λίγο αργότερα, όταν ο Κωστής θέλησε να τον βοηθήσει εκείνος του απάντησε: «Δεν αγγίζεις τίποτα, θα σου φάω το κεφάλι».

Εκτός από τις ατάκες του Ιωάννη, όμως είχαμε και το φλερτ στην κόκκινη ομάδα. Έτσι, όταν η Ανούς πήγε στον πάγκο και ρώτησε τους συμπαίκτες της, αν τους ενοχλεί, ο Διονύσης της είπε: «Δεν μας ενοχλείς καθόλου κοριτσάρα μου. Τι κάνεις το βράδυ. Αν κερδίσουμε θα σε βγάλω να σε κεράσω ποτό».

Τη σκυτάλη, φυσικά πήρε και πάλι ο Ιωάννης αναφέροντας: «Ρε με βάλατε να καθαρίζω χόρτα», με τους συμπαίκτες να λένε ότι αυτό συμβαίνει λόγω… αλλαγής αρχηγίας.

Και εξήγησε: «Στη γνωστή ταινία Burnt (σ.σ. με τον Bradley Cooper) ο σεφ για να εξιλεωθεί καθαρίζει 1 εκατομμύρια στρείδια. Εγώ σήμερα καθάρισα 1 εκατομμύριο χόρτα».

Ενώ, λίγο αργότερα ανέφερε: «Στο MasterChef είμαι ο Iron Man. Στην έξω ζωή μου είμαι ο Σίμπα. Είμαι ένα μικρό και ζουζουνιάρικο πλασματάκι που όταν μεγαλώσει και τα πάρει στο κρανίο, θα σε φάει ζωντανό».


Post Views:
27

Tags
  • MasterChef
  • Ανους
  • Διονύσης
  • Ιωάννης
Διαβάστε επίσης »