Όλη τους μαεστρία κλήθηκαν να επιστρατεύσουν απόψε οι Παύλος, Μαργαρίτα και Νίκος προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο MasterChef. Ο F&B Manager του ριάλιτι και σεφ, Νίκος Θωμάς, τους τέσταρε σκληρά με ένα απαιτητικό χταποδάκι και πατάτες κονφί.

Λυσσαλέα και με στόχο το καλύτερο πιάτο μπήκαν πίσω από τις κουζίνες για την αναμέτρηση.

Το άγχος δεν ήταν ο καλύτερος σύμμαχος γι΄αυτό είδαμε τους παίκτες να χάνουν για λίγες στιγμές την αυτοσυγκέντρωσή τους. Η Μαργαρίτα λίγο έλειψε να μην βάλει το… χταπόδι συν ότι είχε ένα μπερδεματάκι με το αβγό που έπρεπε να φτιάξει ενώ έκανε και λάθος βάζοντας κρασί στον ταραμά, ωστόσο, έσωσε την κατάσταση την τελευταία στιγμή και δεν σταμάτησε να ευχαριστεί την τύχη που ήταν με το μέρος της.

Από την πλευρά του και ο Παύλος όμως έχασε λίγο με το ζωμό που έπρεπε να παρασκευάσει.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα, βρήκαν αστοχίες και δυνατά σημεία και έπειτα από σύσκεψη κατέληξαν στο… πόρισμα.

Ο Παύλος συγκέντρωσε 28 βαθμούς παρά την αρχική του απαισιοδοξία. Τεράστιο το χαμόγελο της Μαργαρίτας με το πρώτο 8άρι από τον Σωτήρη Κοντιζά και ακολούθησαν άλλα τρία.

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν το ίδιο καλά και για τον Νίκο που είχε περισσότερες αδυναμίες από τους προηγηθέντες… Ο Νίκος έφτασε τους πόντους κι ήταν αυτός που έβγαλε την ποδιά παίρνοντας τον δρόμο της εξόδου για δεύτερη φορά προς επιβεβαίωση των spoilers που κυκλοφορούσαν από νωρίς.

Tags
  • MasterChef
  • Αποχώρηση
Διαβάστε επίσης »