Δεν είναι άλλη από την Εύα Αμπάν.

Η νεαρή πρώην παίκτρια του MasterChef, βρέθηκε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και κατάγγειλε την Σπυριδούλα για αποτρόπαιη συμπεριφορά στο πρόσωπο της.

Μάλιστα, εξήγησε πως αυτό δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και έπεσε από τα σύννεφα!Είπε χαρακτηριστικά:

“Τις προηγούμενες δηλώσεις της Σπυριδούλας δεν τις ήξερα. Στο σπίτι μιλάγαμε και δεν είχαμε τσακωθεί ούτε μια στιγμή. Τώρα που τα είδα έπαθα σοκ”!

MasterChef: Την “έδωσε στεγνά”: Τα είχε βάλει μαζί μου.

Η Σπυριδούλα και η συμπεριφορά της απέναντι στην Εύα, ήταν αυτό που απασχόλησε περισσότερο τη συζήτηση της Εύας με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, στην εκπομπή που παραβρέθηκε.

Τα πράγματα “στράβωσαν” στην σχέση μεταξύ των δυο κοριτσιών, στην ομαδική αποστολή, κατά την οποία ο Μανώλης (ο οποίος ήταν αρχηγός), δεν κατάφερε να οργανώσει σωστά την ομάδα, ώστε να βγει νικήτρια. Η Εύα υποστηρίζει πως έκανε ακριβώς ότι της ζήταγε ο αρχηγός, αλλά η Σπυριδούλα, έχει άλλη άποψη.

Σοκαρισμένη η Εύα, όταν άκουσε τις δηλώσεις της Σπυριδούλας, είπε τα εξής:

«Την άκουγα πίσω μου να λέει «η μέση μου, η μέση μου» και κάποια στιγμή της λέω «θες να έρθεις να καθίσεις;» και μου λέει «όχι». Άκουσαν οι κριτές τη συνομιλία και ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι και γύρισε η Σπυριδούλα και είπε αυτό.

Το γεγονός πως δεν είμαστε και κολλητές, δεν σημαίνει πως θα μιλάει και άσχημα για εμένα, είπε η Εύα, ενώ συμπλήρωσε “έχω πάθει ΣΟΚ“.


Διαβάστε επίσης »