Το πρώτο MasterClass της χρονιάς είναι γεγονός και η πρώτη… ώρα είχε ιταλικό με Πάνο Ιωαννίδη και βοηθό τoν Τζιοβάνι.

Ο έμπειρος στην pasta σεφ αποφάσισε να ξεκινήσει από τα απλά με μια καρμπονάρα, συνταγή η οποία ωστόσο έφερε πολλές απορίες και ερωτήσεις, μερικές από τις οποίες προκάλεσαν πολύ γέλιο στην κουζίνα.

Όπως για παράδειγμα για το αν βγαίνει σε άλλα χρώματα, με τον Πάνο Ιωαννίδη να απαντά ότι βγαίνει ανάλογα με την τσάντα που θα κρατήσετε.

Ωστόσο, αυτό που έκανε τρομερή εντύπωση τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στο Twitter ήταν η ερώτηση για το αν πρέπει να κόβουμε τα μακαρόνια στη μέση πριν τα βράσουμε.

Ο σεφ απάντησε ότι τα μακαρόνια τραυματίζονται και προκάλεσε θλίψη και… ενοχές στους twitterάδες, οι οποίοι για χρόνια έχουν τραυματίσει και σκοτώσει πολλά μακαρόνια.

Ζητώ δημόσια συγγνώμη για όσα ζυμαρικά έχω τραυματίσει #MasterChefGR

— μπατζανάκης (@mpatzanakhs) February 21, 2021

Μετά το βράσιμο τα αφήνεις τα μακαρόνια να ξεκουραστούν από το μετατραυματικό τεστ…….#MasterChefGR

— FrixoS (@Amedeo_10) February 21, 2021

#MasterChefGR min traumatizete ta makaronia paidia…. dil otan ta spame sti mesh ta skotosoume????

— dimpat (@dimpat3) February 21, 2021

Μόλις συνειδητοποίησα ότι εχω τραυματίσει τόσα πολλά ζυμαρικά, που δεν θα μπορέσκω να ξαναφαω μακαρονάδα χωρίς ενοχές για τα εγκλήματα μου#MasterChefGR

— Leftak (@LefterisKioses) February 21, 2021

Κανενα ζυμαρικό δεν τραυματιστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. #MasterChefGR

— Emmanouela Mathioudaki (@EmmanouelaMath2) February 21, 2021

Τα ζυμαρικά τραυματιζονται λέει..


😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂#MasterChefGR

— Σπύρος Κύκνας – Spiros Kiknas (@SKiknas) February 21, 2021

Κι εμένα με άφησε στο διαβαστηκε και νιώθω μακαρόνι πιασμένο με μεταλλική κουτάλα. #MasterChefGR

— Emmanouela Mathioudaki (@EmmanouelaMath2) February 21, 2021

#MasterChefGR posa makaronia arage exoume traumatisei?? kai posa exoume skotosei kovontas ta sti mesh??

— dimpat (@dimpat3) February 21, 2021


Post Views:
31

Tags
  • MasterChef
  • MasterClass
  • Πάνος Ιωαννίδης
Διαβάστε επίσης »