• Σάββατο, 20 Μαρ 2021


Σοκαρισμένη από την κακία η παίκτρια

Η κόκκινη ομάδα στο MasterChef διαλύεται στα εξ ων συνετέθη αφού πλέον δύο αντίπαλες υποομάδες παλεύουν να εξοντώσουν η μία την άλλη.

MasterChef – Λία: Καρφώνει

Από τη μια ο Διονύσης, ο Ιωάννης και η Λία και από την άλλη η Μαρίνα με την Κωνσταντίνα και την προσθήκη του Παύλου και του Αλέξανδρου δεν δούλεψαν ομαδικά και έχασαν τη δοκιμασία.

Οι κόντρες συνεχίστηκαν με μεγαλόστομα λόγια στη διαδικασία της ασυλίας, όπου πήραν μέρος ο Παύλος, ο Διονύσης και η Μαρίνα.

Οι δύο τελευταίοι έβγαλαν μαχαίρια με τη Μαρίνα να δηλώνει ότι θα πάρει τη λευκή ποδιά της ασυλίας για να μην την αφήσει στον Διονύση, επειδή άκουσε τη Λία να του λέει ότι θέλει να διώξει τη Μαρίνα από το σπίτι.

Η Κωνσταντίνα από την άλλη δήλωσε ότι έχει καλή σχέση με τη Λία παρά το ότι δεν τα πάει καλά με τη Μαρίνα.

Και όλο αυτό γιατί η κάμερα τη συνέλαβε να παρηγορεί τη Λία που κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ασυλίας έβαλε τα κλάματα στον εξώστη.

«Νιώθω φοβερά πιεσμένη, είναι κάτι που δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό που γίνεται. Είναι τόσο κακό, τόσο αρνητικό, υπάρχει τόση πονηριά από πίσω, τόση κακία που εγώ δεν έχω συνηθίσει να την έχω στη ζωή μου και εγώ δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ. Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν πιστεύω ότι υπάρχουν» είπε η Λία και αποκάλυψε την πονηρή στρατηγική της Μαρίνας όταν είχε κερδίσει την κάρτα ασυλίας.

«Πριν από 2 εβδομάδες γυρνάει και λέει ότι “αν μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω θα τη χρησιμοποιούσα για να κατεβάσω τη Βίλλη για να αποδυναμώσω  τη Μαργαρίτα. Όταν το άκουσα αυτό ήταν σαν να με χτύπησε ρεύμα. Δεν μπορεί να το σκεφτεί ένα μυαλό αυτό. Να καθόμουνα μια βδομάδα μέρα νύχτα να σκεφτόμουνα δεν θα έφτανε το μυαλό μου. Από εκείνη τη μέρα αποστασιοποιήθηκα και άρχισα να παρατηρώ τη συμπεριφορά της. Και να που τα κατάφερε. Μάλλον ήρθε η σειρά μου. Αλλά δεν θα της κάνω τη χάρη» είπε η Λία.

– Υπάρχει από πίσω τόση πονηριά, τόση κακία, που δεν μπορώ να διαχειριστώ…

Η Λία με μια φράση, περιέγραψε τον πάτο που έχει πιάσει το #MasterChefGR, όσο αφορά τους χαρακτήρες των διαγωνιζομενων

👏👏👏👏👏👏👏👏👏 pic.twitter.com/ljcFuUXQY0

— Ούγκα Μπούγκα (@DenPateKala) March 19, 2021

Τι σατανικό μυαλό έχει η Μαρίνα; Εύχομαι η Μαργαρίτα να είναι αυτή που θα τη στείλει και σπιτάκι της! #MasterChefGR pic.twitter.com/sqK3ZWE72w

— Valando (@Valando10) March 19, 2021

Πληροφοριακά, όλο το τουΐτερ θέλει να φύγεις, όχι μόνο η Λία #MasterChefGR pic.twitter.com/zRzCpHLY61

— veni vidi Vicky (@Vikoni_1) March 19, 2021

Tags
  • MasterChef
  • Λία
  • Μαρίνα


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή

Διαβάστε επίσης »