Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef, με τους υπόλοιπους έξι παίκτες της κόκκινης και της μπλε να μπαίνουν σε διαδικασία ασυλίας.

Η δοκιμασία που είχε η παραγωγή για εκείνους ήταν η τυφλή γευσιγνωσία, εκεί όπου ο καθένας έπαιξε για τον εαυτό του.

Οι διαγωνιζόμενοι έκατσαν σε έναν πάγκο με καμπάνες, έβαλαν μάσκες στα μάτια με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τσεκάρει αν βλέπουν από κάπου, με τον δικό του διασκεδαστικό τρόπο και δοκίμασαν ένα περίτεχνο πιάτο.

Στη διάθεσή τους είχαν 3 λεπτά για να φάνε και άλλα 2 για να γράψουν τα υλικά που κατάλαβαν.

Την ίδια στιγμή, η κόκκινη ομάδα έκανε ποδαρικό στο νέο εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου Samano Radio Restaurant.  Η Μαργαρίτα μπήκε στο στούντιο του Samano και έπιασε το μικρόφωνο και μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να αφιερώσει ένα τραγούδι στον αγαπημένο της Χρήστο. «Πότε θα μου βάλει το στεφάνι;» αναρωτήθηκε.

Ο Τζιοβάνι μιλώντας στα ιταλικά έστειλε ένα πολύ ζεστό μήνυμα στη γυναίκα του και την κόρη του στη Ρόδο.

Στην κουζίνα του MasterChef η εξάδα δοκίμασε ακόμα και με τα χέρια για να καταλάβει τα υλικά που είχαν τα πιάτα.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αποστολάκης ανακοίνωσε ότι αυτή ήταν η τελευταία έξοδος για φέτος στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι ο διαγωνισμός φτάνει στο τέλος του.

Ο Νίκος βρήκε 10 υλικά, ο Παύλος βρήκε 11 υλικά, ο Διονύσης συγκέντρωσε 10, ο Ιωάννης 13, ο Τζαμάλ 6 και η Μαρίνα 11. Ο Ιωάννης πήρε την ασυλία και πέρασε στους «8», ενώ οι υπόλοιποι, όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, θα μάθουν τι θα συμβεί την επόμενη μέρα.

Tags
  • MasterChef
Διαβάστε επίσης »