Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο έρχεται τη Δευτέρα 17/5 στο MasterChef.

Πλέον, μετά και την αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη, έχουν απομείνει 7 παίκτες, ο ανταγωνισμός εντείνεται και οι κριτές με την παραγωγή ετοίμασαν μια εξωτερική δοκιμασία με προδιαγραφές… Survivor.

Αρχικά θα ξαναδούμε μπλε και κόκκινες ποδιές. Ο Διονύσης έχει κερδίσει το τεστ δημιουργικότητας και έχει πλεονεκτική θέση.

Στη μπλε ομάδα τοποθετεί τον Αλέξανδρο, τη Μαρίνα και τον Τζιοβάνι ενώ η κόκκινη ομάδα έχει έναν παραπάνω παίκτη και απαρτίζεται από τους Διονύση, Ιωάννη, Μαργαρίτα και Παύλο.

Ο Διονύσης επιλέγει στρατηγικά να χωρίσει τη Μαργαρίτα από τον Τζιοβάνι και να τους αποδυναμώσει.

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ, ο Τζιοβάνι πιθανότατα είναι ο αρχηγός της μπλε ομάδας.

Οι ομάδες καλούνται αφού επιλέξουν υλικά και σκεύη να μεταφέρουν μόνοι τους και πεζή τις προμήθειες στον χώρο όπου θα γίνει η δοκιμασία, σαν να πήγαιναν σε στρατιωτική αποστολή.

Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε και τόσο καλά σε αυτή την ομαδική, το κλίμα είναι τεταμένο, οι ζημιές διαδέχονται η μία την άλλη και οι κριτές θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό από την απόδοση των ομάδων.

Aυτή η ομαδική θα τεστάρει τη φυσική τους κατάσταση, τις μαγειρικές τους ικανότητες αλλά και τις ψυχολογικές αντοχές των παικτών που όσο πλησιάζουν προς τον τελικό πιέζονται περισσότερο.

Μένει να δούμε ποια ομάδα θα χάσει και ποιος θα είναι εκείνος που δεν θα φτάσει στην εξάδα.

Tags
  • MasterChef
  • ομαδική MasterChef
Διαβάστε επίσης »