Γεμάτη από ανατροπές η πρώτη οντισιόν του MasterChef με μια παίκτρια να έχει εξασφαλίσει ήδη μια θέση στο σπίτι του παιχνιδιού του Star!

Γεμάτη από κάθε άποψη ήταν η χθεσινή (10/1) μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef, με τους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του Star να δοκιμάζουν στην πρώτη οντισιόν, ορισμένες εξαιρετικές προσπάθειες των υποψήφιων παικτών, με τα MasterChef highligts να τα έχουν όλα!

MasterChef: Αυτή είναι η

Οι παίκτες κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να φύγουν με την λευκή ποδιά, σε ένα παιχνίδι που φέτος παίζεται αλλιώς καθώς τα τρία ναι υπερτερούν των δύο και δίνουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην επόμενη φάση.

Ακόμη, μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν είναι το χρυσό pin διαθέτουν οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, που μέσω αυτού μπορούν να στείλουν έναν παίκτη ή μια παίκτρια απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς φρόντισε ήδη να αποχωριστεί το δικό του, το οποίο έδωσε στην Βασιλική, η οποία επέλεξε να βρεθεί μπροστά στην κριτική επιτροπή και να μαγειρέψει συκώτι με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Παρότι η ίδια έχει στην ιδιοκτησία της μια επιχείρηση από τον κλάδο της ομορφιάς, κατάφερε να τους εντυπωσιάσει όλους τόσο με τις άρτια εκτελεσμένες τεχνικές της, όσο και με το τελικό γευστικό αποτέλεσμα.

Το πιάτο της ανάγκασε τους κριτές του MasterChef να της υποκλιθούν και τον Σωτήρη Κοντιζά να της δώσει το golden pin προκειμένου να την προστατέψει από κάθε άλλη φάση και να την στείλει απευθείας μέσα σε αυτό το μαγειρικό ταξίδι.

Δείτε τη οντισιόν της Βασιλικής:

MasterChef: Ο υποψήφιος με τα 11 αδέλφια

Ένας ακόμη παίκτης που κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με το πιάτο, όσο και με την ιστορία του, ήταν ο Ηλίας που κατάφερε να μαγειρέψει μπροστά στους κριτές έχοντας σπασμένο πόδι.

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό που έκανε εντύπωση καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως ο Ηλίας έχει 11 αδέλφια, καλώντας τον να τα ονοματίσει ένα προς ένα.

Ακόμη, ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να συγκινήσει με την ιστορία του για ένα ατύχημα που είχε το 2008 και του στέρησε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την μνήμη του.

Δείτε την οντισιόν του Ηλία:

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »