Ιωάννης MasterChef
Ιωάννης MasterChef

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 15.04.2021 11:12

Τελευταία Ενημέρωση 15.04.2021 11:12

Newsroom

Ατελείωτες μονομαχίες για την επιστροφή στο MasterChef 5

Μετά την επιστροφή της Μαργαρίτας και την επιστροφή της Μαρίνας στο σπίτι του «MasterChef 5» τρεις ακόμα μονομαχίες μεταξύ των αποχωρήσαντων παικτών κρίθηκαν στις λεπτομέρειες από τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής στο επεισόδιο της Τετάρτης (14/4). Στην πρώτη μονομαχία αγωνίστηκαν η Κωνσταντίνα με τον Παύλο και ο δεύτερος κράτησε τελικά την λευκή ποδιά. Η Κωνσταντίνα θα έχει άλλη μία, τελευταία, ευκαιρία να κερδίσει την ποδιά. Μαζί με την Κωνσταντίνα θα μαγειρέψει για την παραμονή στο σπίτι και ο Αντώνης, καθώς η Ανούς έφτιαξε ένα γλυκό με φρούτα που άρεσε περισσότερο στους κριτές. Η μαγειρική δοκιμασία δεν έδωσε το αβαντάζ στον τον Στέφανο που έχασε την ποδιά από τον Ιωάννη που επιστρέφει στο σπίτι, ενώ ο ίδιος θα διεκδικήσει την παραμονή του στο σπίτι στην επόμενη φάση. Ο Παύλος είπε ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο ντέρμπι που έχει υπάρξει στο ριάλιτι μέχρι τώρα! Στέφανος και Ιωάννης αναμετρήθηκαν στη λεπτομέρεια γιατί τα πιάτα τους άρεσαν πολύ στους κριτές.

Διαβάστε επίσης: «Είμαι επισήμως η κακιά του MasterChef 5»: Η Μαρίνα επέστρεψε και κάποιοι θύμωσαν

«Νομίζω πως έκανα πολύ λάθος που αναλώθηκα με τον Ράπτη και τον Διονύση. Προσπαθούμε λίγο να είμαστε αποστασιοποιημένοι με τα παιδιά, γιατί ο λόγος που μας πλησιάζουν δεν είναι αυτή τη στιγμή ότι μας αγαπάνε, θέλουν να συλλέξουν κι αυτοί τις πληροφορίες τις δικές τους» είχε πει ο Ιωάννης. Η επιστροφή του Ιωάννη φάνηκε να μην άρεσε και πολύ στους συμπαίκτες του, με τη Μαρία να δηλώνει ανοιχτά πως στήριζε τον Στέφανο και της κακοφάνηκε που μπήκε ο Ιωάννης. «Εννοείται ότι θέλω τον Στέφανο περισσότερο από τον Γιάννη» είπε η Μαρία γιατί θα είναι άδικο να χάσουν οι παίκτες που ήταν ως τώρα στο παιχνίδι τη θέση τους από τους παλιούς παίκτες.

Και συνέχισε η Μαρία λέγοντας: «Ούτε για πλάκα δεν θέλω να σκέφτομαι όλη αυτήν η συνωμοσία για εμένα και τον Ιωάννη – κάτι που δεν υπάρχει – μπορεί να καπελώσει το τι ήρθε να κάνω εδώ. Για κανένα λόγο δεν ήρθα να δείξω ότι ψάχνω για σχέση ή ότι είμαι όμορφη. Ήρθα να δείξω ότι μπορώ παρά την εξωτερική μου εμφάνιση -που δεν την έχω επιλέξει- να ανταπεξέλθω επαγγελματικά σε μια επαγγελματική κουζίνα και το MasterChef. Γι΄ αυτό έφθασα ως την 8άδα. Δεν με έχει φθάσει η εξωτερική μου εμφάνιση εδώ».

Τι σημαίνουν αλήθεια όλες αυτές οι άγνωστες λέξεις στο Masterchef;

Συχνά νιώθουμε ότι χρειαζόμαστε λεξικό για να μπούμε στο νόημα. Η εκπομπή του Star «Φωλιά των κου κου» μάζεψε όλες τις άγνωστες λέξεις σε ένα βίντεο και έφερε τον περσινό MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη να εξηγήσει το σίκορε, τα αραντσίνι, τα μινιαρντίς και το εσαλότ.  

Έσβησε το χαμόγελό του: Το χτύπημα που λύγισε οικονομικά τον Κώστα Τσάκωνα παρά την επιτυχία του