Δημοσιεύθηκε: 1 Ιουνίου 2021 18:15

Masterchef 5 - Ιωάννης Αυλωνίτης: «Με το μέρος της Μαρίνας δεν θα είμαι ποτέ, ωστόσο, δεν κρατώ κακία»

Masterchef 5 – Ιωάννης

Masterchef 5: ο Ιωάννης Αυλωνίτης βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου, για να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις του διαγωνισμού μαγειρικής.

Masterchef 5 – Ιωάννης Αυλωνίτης: «Με το μέρος της Μαρίνας δεν θα είμαι ποτέ, ωστόσο, δεν κρατώ κακία».

«Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο σπίτι περνούσαμε πάρα πολύ καλά. Όταν ήταν η κάμερα μπροστά δεν ξέρω γιατί έβγαζα ένα διαφορετικό εαυτό. Ίσως ήταν η άμυνά μου, πραγματικά δεν ξέρω. Ήταν η πρώτη φορά που έβγαινα μπροστά στην κάμερα, δεν κάνω τηλεόραση 15 χρόνια. Δεν είχα σκεφτεί πως πρέπει, ίσως, να είμαι κάπως πιο ήρεμος».

«Ο Διονύσης είναι ο Διονύσης που όλοι ξέρουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, είναι εκδηλωτικός είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό, εγώ αυτό θέλω να του πω, ας αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη, όλοι έχουμε δει τι γίνεται με τον Διονύση και τη Μαρίνα αλλά και με μένα και τη Μαρίνα. Ο Διονύσης άπαξ και τον πειράξεις και του κάνεις κάτι και δεν βρεις το θάρρος να του πεις συγνώμη, αυτός είναι. Μπορεί να έχουν συμβεί πράγματα που δεν έχω δει επειδή έχω φύγει. Βλέποντας κι εγώ κάποια πράγματα, είναι κουραστικό αυτό που κάνει, οτιδήποτε και να έχει κάνει η Μαρίνα, την κάνει και ήρωα».

«Με το μέρος της Μαρίνας δεν θα είμαι ποτέ. Ωστόσο, γενικά στη ζωή μου δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάω κακία, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ. Η Μαρίνα είναι πανέξυπνη, άφησε στην άκρη τις ίντριγκες και είπε να πάει μπροστά. Εγώ όταν είδα κάποια πράγματα που είπε για μένα και άλλα παιδιά, την έπιασα και της είπα όταν έχει κάτι να πει, να το λέει μπροστά μου». Είπε στην κάμερα τηςν εκπομπής.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Masterchef 5
  • #Ιωάννης Αυλωνίτης
  • #Στη φωλιά των Κουκου

Διαβάστε επίσης »