Ο τελικός του MasterChef 3 πλησιάζει και παρόλο που αυτή τη στιγμή προβάλλονται επεισόδια με την τελική οκτάδα, το spoilers.gr γνωρίζει ήδη από εχθές, το διαγωνιζόμενο ζευγάρι του τελικού.

Σήμερα, διέρρευσαν νέες πληροφορίες για τον τελικό.

Αυτά που γνωρίζουμε ως τώρα, είναι πως τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού του MasterChef 3, θα πραγματοποιηθούν την 1η Μαΐου και πως εκτός από τους δύο φιναλίστ ( Σπυριδούλα & Μανώλης ), θα παρευρίσκονται και όλοι οι παίκτες που πήραν μέρος στο reality του MasterChef και τώρα είναι εκτός σπιτιού.

Έχει ζητηθεί ήδη, σε όλους, να μεταβούν στην Αθήνα την πρωτομαγιά, ώστε να πάρουν μέρος ενεργά στον τελικό και στις δοκιμασίες του (από την εξέδρα).

Τα γυρίσματα, υπολογίζεται να κρατήσουν σχεδόν μία εβδομάδα. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις δοκιμασίες του τελικού, δεν θα μαγνητοσκοπηθεί, αλλά θα γίνει σε ζωντανή σύνδεση από το πλατό. Με τον τρόπο αυτό, η παραγωγή θα προσπαθήσει να εμποδίσει πιθανές διαρροές του μεγάλου νικητή.

Οι παραπάνω πληροφορίες, διασταυρώθηκαν σήμερα και από την ομάδα της εκπομπής εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open tv. Δείτε το video:


Διαβάζονται επίσης:
  MasterChef: Η ανάρτηση του Μανώλη και το «ωραίο» σχόλιο της Σπυριδούλας!
  FaceApp - Ο Χαράλαμπος έγινε... παππούς! (pic)

Τι λένε στο twitter για το MASTERCHEF:


Τι λένε στο twitter για το MASTERCHEF:

Διαβάστε επίσης »