Έφτασε η ώρα που ακόμη ένας παίχτης θα μας αφήσει από το MasterChef!

Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του MasterChef μπορεί να τα μπερδεύει όλα, ωστόσο, υπάρχουν πολλές οι διαρροές τις τελευταίες ημέρες. Από την φωτογραφία του Παντελή σε καφέ έξω από το παιχνίδι, μέχρι την διαρροή σε πρωινή εκπομπή, με την παρουσιάστρια της,να έχει δει πρόσφατα σε κεντρικό δρόμο τον Ζαχίρ και τον Θάνο!

Μετά από τη δοκιμασία, με τα μύδια και τα χταπόδια, τη Μεγάλη Δευτέρα (22/4) ένας παίκτης θα φύγει και πίσω θα μείνουν άλλοι 8, οι οποίοι θα βαδίσουν ολοταχώς στην τελική ευθεία αναμέτρησης!

Αναρωτιέστε ποιος θα αποχωρήσει;

Παντελής, Ζαχίρ και Θάνος, θα αναμετρηθούν για να παραμείνουν στο σπίτι.

Αυτή τη στιγμή, οι πληροφορίες λένε πως ο Θάνος είναι ο πιο ευάλωτος προς αποχώρηση. Δεν είναι λίγες οι φορές όμως που μας έχει εκπλήξει ο Θάνος, καθώς ήταν και στο παρελθόν ευάλωτος σε δοκιμασίες, αλλά τελικά παρέμεινε.

Όπως είδατε και εσείς, στο τρέιλερ του επεισοδίου, παρότι και οι τρεις παίχτες ήταν ευχαριστημένοι από το πιάτο τους, τα σχόλια που άκουσαν, δεν τους ικανοποίησαν.

Επιπρόσθετες πληροφορίες του spoilers.gr, λένε πως η τριάδα που αναμετρήθηκε στην σημερινή δοκιμασία, δεν θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό του MasterChef.


Διαβάστε επίσης »