Έχουμε μάθει σ’ αυτή τη χώρα να αναζητάμε τους υπεύθυνους μετά τις τραγωδίες. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και στο Μαρκόπουλο Αττικής!

Τι έχουμε εκεί; Στη Λεωφόρο Σουνίου, όπως έρχεται από το Δημοτικό Στάδιο της περιοχής για να πας προς την πλατεία, αμέσως μετά από στροφή σε φανάρι, συναντάει κανείς έναν κάδο μπάζων μέσα στη μέση του δρόμου! Μάλιστα σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής όταν πέσει το σκοτάδι, ο δρόμος δεν φωτίζεται και ο κάδος δεν είναι ορατός παρά μόνο όταν πέσουν ξαφνικά τα φώτα του διερχόμενου αυτοκινήτου πάνω!

Μαρκόπουλο: Κάδος για μπάζα στη μέση του δρόμου, αμέσως μετά από στροφή – Παρά τις καταγγελίες δεν τον παίρνει κανείς

Παρά τις δεκάδες καταγγελίες σε Δήμο, Αστυνομία και Τροχαία Κερατέας ο ένας πετάξει το μπαλάκι στον άλλον! Η κατάσταση αυτή μετράει πάνω από μήνα και εκ θαύματος δεν έχουμε κάποιο τροχαίο! Όταν όμως γίνει αυτό θα είναι αργά και θα αναζητάμε υπεύθυνους!

Προς το παρόν πάντως οι αρμόδιες Αρχές έχουν ενημερωθεί όλες και αδιαφορούν! Από τον Δήμο Μαρκοπούλου, μέχρι και την Αστυνομία της περιοχής! Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες υπάρχει χώρος να τοποθετηθεί ο κάδος πάνω στο πεζοδρόμιο αλλά δεν το κάνει κανείς.

Δείτε τις φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους:

mpazamarkopoulo

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »