Μαρίνα Πατούλη: Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια – Δεν έχω επικοινωνία με τον Γιώργο Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο «On Time» λίγο μετά το εξιτήριο της από το νοσοκομείο και αναφέρθηκε σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

Τι αναφέρει για τον χωρισμό, το εξώδικο που τη στοίχισε, τα τρίτα πρόσωπα και την ηθική της δικαίωση.

Η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε στο εξώδικο που έλαβε από τον σύζυγό της λέγοντας πως ενώ εκείνη έκανε μια δημόσια έκκληση για να μπορέσουν να συνομιλήσουν, εκείνη τελικά έλαβε ένα εξώδικο που την συγκλόνισε. Μάλιστα, χαρακτηρίζει την συγκκεριμένη πράξη ως λογοκρισία.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει τελείωσει για εκείνη η ιστορία, η κα. Πατούλη είπε πως απόλυτη προτεραιότητα της είναι ο γιος της και η υγεία της. Επίσης αναφέρει πως έχει λάβει τη δημόσια στήριξη ανδρών και γυναικών που έχουν υποστεί τις ίδιες συμπεριφορές, καταλήγωντας πως περίμενε μια καθαρή εξήγηση.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να υπάρχει στο γάμο της κάποιο τρίτο πρόσωπο, είπε «Εγώ, αγάπη μου, δεν βλέπω ούτε τρίτα, ούτε τέταρτα, ούτε πέμπτα πρόσωπα. Για μένα πάντα είναι η οικογένεια πάνω από όλα. Γι’ αυτό και ως γυναίκα και μητέρα έχω αποδείξει εμπράκτως ότι στήριζα την οικογένειά μου με όλους τους τρόπους. Και πολιτικά και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ζευγάρι, γιατί θεωρώ ότι όταν έχεις κάνει μια οικογένεια, που είναι συνειδητή επιλογή σου, θα πρέπει τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν κάποιοι κύκλοι να είσαι δίπλα. Αυτό το οποίο συνέβη με τον Γιώργο ήταν κάτι με ξάφνιασε.

Αναφορικά με το αν θα διεκδικήσει χρήματα από τον σύζυγό της, δήλωσε πως το μόνο που ζητάέι είναι η ηθική της δικαίωση.

Διαβάστε επίσης »