Μαρίνα Πατούλη: Η αινιγματική της ανάρτηση - «Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μαζί» (pic)

Μια αινιγματική ανάρτηση έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρώην σύζυγός του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα, στην οποία αναφέρεται στο ταξίδι της προς την ευτυχία.

Μάλιστα όπως αναφέρει η ίδια το ταξίδι για την ευτυχία ξεκινά στα 46 χρόνια, τονίζοντας είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μαζί.

«Πότε ξεκινά το ταξίδι για την ευτυχία;;;;;;; Το σημείο καμπής στη ζωή του ανθρώπου είναι τα 46 χρόνια!!! Τουλάχιστον, αυτό είναι το μήνυμα της έρευνας που διάβασα στο Βρετανικό περιοδικό «Economist» και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας», αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη.

«Από την ακμαία δεκαετία των 20 ετών μέχρι την ωριμότητα ο δρόμος για την κατάκτηση της ευτυχίας μπορεί να μην είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα.

Το πώς βιώνει κάθε άνθρωπος αυτή τη διαδρομή… είναι θέμα προσωπικών επιλογών, συνθηκών αλλά κ στάσης και φιλοσοφίας ζωής! Στο κυνήγι της ευτυχίας θα παλέψεις, θα απογοητευτείς, θα ματαιωθείς, θα πέσεις αλλά και θα σηκωθείς…

​Η ψυχολογική ευμάρεια, σύμφωνα με μελέτες έχει την καμπύλη του λατινικού γράμματος U Στα 20 χρόνια βρισκόμαστε στην ακμή , στα 46 φθάνουμε στη βάση που είναι η επανεκκίνηση για το ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μαζί…!»

Διαβάστε επίσης »