Μαρίνα Πατούλη: Δεν βλέπω στο οπτικό μου πεδίο επανασύνδεση

Newsteam 0 Comments

Λευτέρης Παυλίδης


ClockDate and time that the article is published or last modified30/06/2021 23:17
Η Μαρίνα Πατούλη παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε διάσταση με τον με τον σύζυγο της, Γιώργο Πατούλη. Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διάσταση που βρίσκεται με τον σύζυγο της, Γιώργο Πατούλη. Μάλιστα, ήταν ξεκάθαρη, καθώς απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές. Το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές πρέπει να βγαίνουμε αλώβητοι. Να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη».

«Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά και είχα την αγάπη του κόσμου και των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων που με αγαπούν, είμαι καλύτερα» πρόσθεσε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη αποκρίθηκε πως «δεν το βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουμε παρακάτω».

«Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας».

Διαβάστε επίσης: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει ο συζυγοκτόνος για γνωριμία του με τον αυτόχειρα επιχειρηματία;

Σάκκαρη: Διεκόπη η αναμέτρηση με τη Ρότζερς – Τότε θα συνεχίσουν τη μονομαχία

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο Τζίμας που έκλεισε ο Δικέφαλος


Διαβάστε επίσης »