Στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Τζομπανάκη. Μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά «Σασμός» όπου έχει κάνει θραύση καθώς πρωταγωνιστεί μαζί με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη αλλά και για τις πιέσεις του κόσμου που δέχεται για τα spoilers.

Μαρία Τζομπανάκη για Σασμό:

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «είμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι που θα έχει απεύθυνση σε πολύ κόσμο, όπως είναι ένα σίριαλ. Σε αυτό δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι η πατρίδα μου και είναι και ο γιος μου».

«Όταν υπάρχει πίσω από μια δουλειά πολύς μόχθος, πολύ μεγάλη προσπάθεια, ομόνοια και όλοι συγκλίνουν στην κοινή επιθυμία να γίνει κάτι πολύ ωραίο, το εισπράττει αυτό ο κόσμος κατευθείαν.

Είναι ευαίσθητες οι κεραίες του κόσμου ειδικά σήμερα» πρόσθεσε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha. «Μου στέλνουν μηνύματα, με ρωτάνε για spoilers αλλά τους λέω πως έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας».

Και συνέχισε λέγοντας πως: «Στο κομμάτι της δικαίωσης ακολουθούμε αυτό που θα γινόταν στην Κρήτη. Αυτή η γυναίκα που υποδύομαι είναι σαν πέτρα, σκληρή, δυνατή, έχει περάσει πολλά και είναι προσκολλημένη στα θέματα της βαθιάς παράδοσης».

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη

The post Μαρία Τζομπανάκη για Σασμό: «Εμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι» first appeared on DIAVASETO.GR.

Μετάβαση στην Πηγή


Author: DIAVASETOReporter Eva


Διαβάστε επίσης »