Η πρώτη γυναίκα MasterChef είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και μετά τη μεγάλη νίκη της στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», με ιδιαίτερη συγκίνηση.

«Το πήραμε. Τώρα σιγά, σιγά συνειδητοποιώ τι συμβαίνει, ότι τελείωσε όλο αυτό. Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, δεν το πίστευα, είχα μείνει “παγωτό” και ήταν σαν να έσβησαν όλα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Έπεσα κάτω γιατί δεν ήξερα το να κάνω. Να χοροπηδήσω, να τρελαθώ;», είπε αρχικά η Μαργαρίτα.

Και συνέχισε: «Την ώρα που έβγαιναν οι φάκελοι φοβόμουν για τη βαθμολογία πάρα πολύ. Σκεφτόμουν ότι θα ξεφτιλιστώ σε όλη την Ελλάδα, γιατί ντρεπόμουν πολύ για το αποτέλεσμα που είχα βγάλει. Το ήθελα, το ονειρευόμουν, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα».

Έπειτα αναφέρθηκε και στον αντίπαλό της, τον Διονύση: «Ο Διονύσης μου έσπαγε τα νευρά, αλλά εκτιμώ πάρα πολύ την προσπάθεια του και το ότι έφτασε εδώ με το σπαθί του. Εδώ που φτάσαμε, ό,τι άσχημο έχουμε περάσει πρέπει να τα σβήσουμε όλα απλά να απολαύσουμε τη στιγμή. Δεν κάποια κακία για το Διονύση. Η μαμά και ο μπαμπάς του Διονύση είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, με αγκάλιασαν σαν να ήμουν παιδί τους. Ένιωσα από τους γονείς του Διονύση ότι ήθελαν να κερδίσουμε και οι δύο».

Για τον σύντροφό της Χρήστο είπε: «Θα την κάνει την πρόταση ο Χρήστος! Όλα στην ώρα τους θα γίνουν και όλα στην ώρα τους θα φανούν».

Οι δηλώσεις του Διονύση

Ο Διονύσης με τη σειρά του είπε: «Και οι δυο θέλαμε να κερδίσουμε. Όποιος και να κέρδιζε ήταν χαρά. Η Μαργαρίτα το άξιζε. Έδειχνε από τα πρώτα επεισόδια ότι θα είναι η νικήτρια. Καλή επιτυχία και τώρα ξεκινούν όλα».

Και συνέχισε: «Αυτός ήμουν μες στο παιχνίδι και είμαι και έξω. Ήμουν αληθινός. Δεν το έκρυψα ποτέ. Κακός κακός, Καυστικός καυστικός. Δεν άλλαξα και δεν θα αλλάξω ποτέ».

Τέλος, ανέφερε: «Το άγχος ήταν μεγάλο. Και εγώ και η Μαργαρίτα ήμασταν στα όριά μας και κέρδισε ο καλύτερος. Είμαστε χαρούμενοι και αγαπημένοι. Είμαι 100% ευχαριστημένος».

Tags
  • MasterChef
Διαβάστε επίσης »