Ο γνωστός ηθοποιός, Μάνος Γαβράς, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop up» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές που πέρασε κυνηγώντας το «αμερικάνικο όνειρο» στη Νέα Υόρκη, τη συνεργασία με την Τζένιφερ Λόπεζ και για τον θάνατο του πατέρα του.

Αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα του είπε: «Αυτό ήταν ένα γράμμα που είχα γράψει στον πατέρα μου και το μοιράστηκα γιατί μου βγήκε αυθόρμητα, ήταν μια μέρα μετά την κηδεία. Ήταν η πρώτη φορά που έχασα ένα δικό μου άνθρωπο πρώτου βαθμού, οπότε είναι ένας καινούργιος τρόπος ζωής, μαθαίνεις να ζεις από την αρχή με ένα διαφορετικό πρίσμα».

Ο Μάνος Γαβράς είπε για την καριέρα του στην Αμερική: «Η μία ήταν στη Νέα Υόρκη τα πρώτα χρόνια που είχα χάσει τον προσανατολισμό μου επειδή δεν μπορούσα να δουλέψω, δεν έβρισκα δουλειά, άρχισα να αμφισβητώ τις επιλογές μου.

Νόμιζα ότι παράτησα την καριέρα μου στην Ελλάδα, τους φίλους μου, ότι θα με ξεχάσουν όλοι… Άρχισα να αμφισβητώ το όνειρό μου.Είχα πάθει μία άρνηση, δεν ήθελα να φύγω από το σπίτι, ξυπνούσα αργά, θα μπορούσα να μπω ότι είχε και ένα ποσοστό κατάθλιψης. Ήταν μία φάση. Μετά, όταν πήγα στο Λος Άντζελες και άνοιξα τα φτερά μου, πάλι είχα περάσει μια αντίστοιχη φάση που με έφτασε στα όριά μου».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με την Jennifer Lopez είπε: «Η Jennifer Lopez είχε μακιγιέζ και δύο security αλλά πολύ χαλαρά, γιατί ήμασταν ήδη στο σετ.

Στο Λος Άντζελες της είχαν κλείσει μια σουίτα δίπλα στο μέρος που κάναμε γυρίσματα, οπότε όταν είχε κενό πήγαινε στη σουίτα της».

Διαβάστε επίσης »