Στην χθεσινή παρουσίαση του spot για προσέλκυση Τουριστών στο Ζάπειο και απευθυνόμενος στο Εξωτερικό  ξεστόμισε ότι καλύτερα να μην έρθουν στην Ελλάδα…Την ώρα που όλα τα νησιά και η Χώρα περιμένει να ξεκινήσει ο Τουρισμός και οι πτήσεις ο Πρωθυπουργός της Χώρας κάνει τέτοια δήλωση συνοδευόμενη από ακατανόητες σκέψεις όπως το Καλοκαίρι δεν είναι απλά μια εποχή είναι  ΑΝΤΙΛΗΨΗ μια ματιά στα Πράγματα .. Είναι…δηλαδή  μια ιδέα δεν υπάρχει Καλοκαίρι και να να καθίσει ο Τουρίστας σπίτι του να μην έρθει στην Ελλάδα για Διακοπές και να δει Φωτογραφίες!!! Και κατέληξε στο  ότι : Μπορεί να βιώσει αυτήν την εμπειρία χωρίς κατ ανάγκη να επισκεφτεί την Ελλάδα!!!  Aς δει την Ελλάδα ο Τουρίστας βρε αδελφέ απο video η φωτογραφίες και να μείνει στη Κουζίνα του..Αυτό προτείνει ο Μητσοτάκης στον Τουρίστα..

Δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιαφέρει ο τουρισμός με ΑΥΣΤΗΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ και ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ γιατί τώρα αυτό που μας νοιάζει είναι να εφαρμόσει την ΑΝΤΖΕΝΤΑ 2020 να τελειώσει την Οικονομία και να ελέγξουν πλήρως το πληθυσμό με το τσιπάρισμα…Ότι εντολές έχει απο Σόρος και Bill Gates για μείωση του πληθυσμού και Φτωχοποίηση με τελικό στόχο να πεθάνουν τους Ελληνες γιατί μείωση πληθυσμού ει ναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ..η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ..Τα εμβόλια του Gates που διαφημίζει έχουν χημικές ουσίες για την διάρκεια ζωής των ανθρώπων και στείρωσης. Aλλωστε  o Βill δεν το έκρυψε ότι θα ρίξουν τον Κορωνοιό και θα σκοτώσει κόσμο στο EVENT 201 στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2019 κάνοντας και προσομοίωση.

Έχουν που έχουν βυθίσει την Οικονομία και το Τουρισμό με το lockdown και απορύθμισαν την αγορά ..για ένα ιό που στατιστικά είναι μικρότερος από την απλή γρίπη για τον ελεγχο του πληθυσμού είχαμε και αυτές τις Δηλώσεις συνοδευόμενες ότι τα θα πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα τα  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ  με αυστηρούς ελέγχους …

Εεε τι άλλο θέλουν να ακούσουν οι Τουρίστες  για να πατήσουν όσο γίνεται λιγότεροι!!! Και από την άλλη με παράνομη ανάθεση έδωσε γραμμή το Μαξίμου να δοθούν 32 εκατομμύρια  ευρώ για διαφήμιση στην  Marketing Greece με αποτέλεσμα να είναι υπό παραίτηση η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ.Γκερέκου και τρία ακόμη μέλη του ΔΣ.

Ο Μητσοτάκης έφερε το φίλο του Στήβ Βρανάκη (Φωτο αριστερα) από την Αμερική για το σποτάκι και έδωσε στην Ιωάννα Δρέττα (Φωτό αριστερά) σύζυγο του Γ.Ρέτσου ( Προέδρου ΣΕΤΕ – Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) )   επίσης ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ  τόσα εκατομμύρια για ένα σποτ μόνο για να μοιράσει χρήμα και όχι για να προσελκύσει Τουρίστες..Η παράσταση στο Ζάππειο τα ειχε όλα!!

Απίστευτες δηλώσεις από Πρωθυπουργό που χρήζουν Ψυχιατρικής έρευνας..Αποτελειώνει τη Χώρα και μεταξύ τους μοιράζουν εκατομμύρια ευρώ σε φιλικές εταιρείες και εργολαβικά συμφέροντα καθώς και στα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης..που πληρώνονται για να σπείρουν ΤΡΟΜΟ αλλά και να τον παρουσιάσουν ως ΣΩΤΗΡΑ  με τελευταία ένεση από το ΣΚΑΙ και την Σία Κοσιώνη  που ανορθώνει  και με  την ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ της Δημοσκόπησης.

Ευρωπαϊκή Ένωση ο Γερμανός Υπουργός Εσωτερικών ο Τραμπ όλοι λένε ότι είναι λάθος τα μέτρα περιορισμού.Η Κομισιόν υποβάθμισε τον δηθεν κίνδυνο .

Ο Τράμπ σε μήνυμα του χθες είπε να ανακτήσει κάθε Χώρα την ελευθερία της και να μην ακολουθούν εντολές του Σόρος και Bill Gates .Πάρτε πίσω τις Χώρες σας από τους καταστροφείς της ανθρώπινης αξιοπρέπειας..και ΕΔΩ στην ΕΛΛΑΔΑ συνεχίζουν να διατηρούν το Φόβο και το Τρόμο κάνοντας ο Μητσοτάκης το ίδιο στους Τουρίστες ..Είναι καλύτερα να μην έρθετε..

ΤΕΛΟΣ και ο Τουρισμός για φέτος εκεί που ήλπιζαν κάποια καταλύματα η εστίαση και Ξενοδοχεία.Mε αυτά τα μέτρα για Τουριστες με  καραντίνες και fast ελέγχους στο πόδι που βγάζουν θετικούς ακόμη και άτομα που είναι υγιείς και με το ΦΟΒΕΡΟ Μητσοτακικό Θεώρημα ότι το Καλοκαίρι δεν είναι εποχή αλλά Αντίληψη και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ το μαγαζί βάζει ΛΟΥΚΕΤΟ!!!ΖΑΠΕΙΟ Στην παρουσίαση του spot για τον Τουρισμό 2020

Απο αριστερά η Ιωάννα Δρέττα ο Αδωνις Γεωργιάδης  ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ της Ελλάδας  Κυριάκος και ο Χάρης Θεοχάρης..

https://amazonios.net/

Διαβάστε επίσης »