Μαίρη Συνατσάκη: Θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα

Για ένα πρόβλημα επαγγελματικής φύσεως ενημέρωσε τους ακόλουθούς της η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία βρίσκεται σε διακοπές στην Ιταλία, με τον αγαπημένο της, Ίαν Στρατή.

Μαίρη Συνατσάκη: Θα μιλήσω

Η ίδια αποκάλυψε πως γνωστή εταιρεία ρούχων σαμποτάρει την επιχείρηση που έχει με την καλή της φίλη, Αθηνά Οικονομάκου. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως κατάστημα που πουλάει τα ρούχα τους, τους είπε ότι γνωστό σχεδιαστικό brand του είπε να διαλέξει ποια ρούχα θα πουλάει.

Έξαλλη, συνέχισε, δηλώνοντας πως αν δε βρεθεί λύση, τότε θα μιλήσει με… ονοματεπώνυμα.

Ειδικότερα, είπε:

«Λάβαμε ένα μέιλ για τρίτη φορά, από συνεργάτη μας, από κατάστημα που έχει τα ρούχα μας και μας ενημέρωσε ότι ένα άλλο brand ελληνικό τους έχει πει και τους αναγκάζει να επιλέξουν ανάμεσα σε εμάς ή αυτούς. Επειδή εγώ δεν γνώριζα ότι αυτό μπορεί να υπάρξει μια τέτοια μαφιούλα ας το πούμε κι έτσι, θέλω να ξέρει ο άνθρωπος που το έκανε ότι αυτή τη στιγμή βγαίνω και δεν λέω το όνομά του, όμως, αυτή τη στιγμή δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά μου και στη δουλειά άλλων οικογενειών που δουλεύουν σ΄ αυτή και παίζει με το ψωμί τους, στο επόμενο στόρι θα μιλήσω και με ονοματεπώνυμα και με μέιλ. Να προσέχετε πού δίνετε τα λεφτά σας, είναι πολύ πολύτιμα. Ελπίζω αυτός ο άνθρωπος να νιώθει τη χαρά μέσα του και να απολαύσει αυτή την ωραία ζωή που κάνει και μας δείχνει στα social media».

Το γεγονός επιβεβαίωσε και η συνεργάτιδά της, Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε επίσης »