ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ 5/12: Η Αθηνά, όταν βλέπει τυχαία στον δρόμο τον Δημήτρη με μια άλλη γυναίκα και δύο παιδιά, απογοητεύεται. Εν τω μεταξύ, η Ιλεάννα αποκαλύπτει στη Δέσποινα πως έχει κάνει έρωτα με τον Βασίλη, ενώ η Άννα μπροστά σε όλους ρίχνει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο του Μάνου. Τότε, η Ηρώ τού ζητάει εξηγήσεις…

ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ: Η Άννα ξεσπά στον Μάνο

Η Μάνια μαθαίνει πως ο Μάνος έχει πάει στα Κύθηρα και ανησυχεί καθώς εκεί βρίσκεται και η Άννα. Από την άλλη, η Αθηνά και ο Δημήτρης ζουν τον έρωτά τους.

Κάποια στιγμή, η Μαρίνα πηγαίνει στο σπίτι της Αθηνάς και μόλις βλέπει εκεί τον άντρα τής κάνει σκηνή ζηλοτυπίας.

Έπειτα από αυτό η Αθηνά αναγκάζεται και εξομολογείται στον Δημήτρη πως στο παρελθόν διατηρούσε σχέση μαζί της. Την ίδια ώρα, η Άννα βλέπει τον Μόνο στο νησί και είναι αμήχανη, γεγονός που το αντιλαμβάνεται ο Αντρέας.

Την επόμενη μέρα ο Φοίβος ζητάει από την Αλεξάνδρα να του δώσει ένα υπέρογκο ποσό. Παρόλο που η ίδια τον ρωτάει για ποιο λόγο θέλει αυτά τα χρήματα, εκείνος δεν της λέει. Στη συνέχεια, η γυναίκα τον εμπιστεύεται και του τα δίνει. Εν τω μεταξύ, η Ιλεάννα συναντάει τη Δέσποινα και της αποκαλύπτει πως έχει κάνει έρωτα με τον Βασίλη.

Η γυναίκα, αν και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει, προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη.

Οι μέρες περνούν και π Αθηνά βλέπει τυχαία στον δρόμο τον Δημήτρη μαζί με μια άλλη γυναίκα και δύο κοριτσάκια.

Τότε, απογοητεύεται καθώς πιστεύει πως είναι παντρεμένος με παιδιά.

Παράλληλα, ο Άρης, φανερά μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του, ζητάει συγγνώμη από τη Ζωή. Στα γενέθλιά της, η Άννα δεν μπορεί να κρατηθεί και ρίχνει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο του Μάνου. Όλοι αναστατώνονται και περισσότερο η Ηρώ. ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ

Στη συνέχεια, η τελευταία συναντάει τον πρώην αγαπημένο της και απαιτεί να μάθει τι κρύβεται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά της Αννας.

Λόγω Τιμής 20 Χρόνια μετά

ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ 05/12/19: Η Άννα ξεσπά στον Μάνο

Διαβάστε επίσης »