Να πούμε πως δεν το περιμέναμε; Ψέματα θα είναι. Όλος αυτός ο ντόρος που έχει γίνει με τη Μυριέλλα Κουρεντή και το φλερτ που υπάρχει με τον Γιώργο Κατσαούνη, ήταν ένας απροσδόκητος θησαυρός μπροστά στα πόδια του Acun.

Και ο Τούρκος παραγωγός, βλέποντας πως οι τηλεοπτικές εκπομπές συντηρούν με τα ρεπορτάζ τους το θέμα και φιλοξενούν δηλώσεις του φερόμενου ως τωρινού συντρόφου της, Γιάννη Λυγνού, δεν έχασε την ευκαιρία να εμφανίσει ακόμα έναν πρώην.

Λίγο πριν πετάξει για

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής, με τον οποίο συνδέθηκε για μερικούς μήνες η Μυριέλλα Κουρεντή, σε λίγες μέρες πετά για Άγιο Δομήνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού αναψυχής που έχει κανονίσει από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ο ίδιος, ανέφερε σε δηλώσεις του πως με την ηθοποιό συνδέθηκαν ερωτικά το καλοκαίρι, όμως τον Σεπτέμβριο έληξε αυτό που είχαν, Κάτι που αν ισχύει, δημιουργεί ερωτηματικά για την σχέση της ηθοποιού με τον Γιάννη Λυγνό, τον συνοδοιπόρο της μουσικά και συντροφικά, για τον οποίο μιλούσε με κλάματα σε προηγούμενο επεισόδιο, δείγμα του ότι τον γνωρίζει πολλά χρόνια.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα


Διαβάστε επίσης »