Πρεμιέρα κάνει μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της, απόψε στο Mega. «Η Γη της Ελιάς» του Αντρέα Γεωργίου έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Liam Ireland: Ο κούκλος

Μέσω της σειράς θα ταξιδέψουμε στη Μάνη, σε έναν τόπο όπου ο έρωτας και η εκδίκηση θα διασταυρωθούν και θα ξετυλίξουν μια συναρπαστική ιστορία.

Πρωταγωνιστές στην «Γη της Ελιάς» είναι η Αφροδίτη Λιάντου και ο Liam Ireland, οι οποίοι έρχονται να διηγηθούν τον έρωτα της Μυρτάλης Βρεττάκου και του Στέφανου Καπερνάρου, δύο ηρώων που εμπνεύστηκε η Βάνα Δημητρίου και «ζωντανεύει» στην οθόνη ο Αντρέας Γεωργίου.

Ποιος είναι όμως ο Liam Ireland που αναμένεται να ξετρελάνει τις γυναίκες;

Ο Liam είναι 24 ετών και κατάγεται από το Ρέθυμνο, ενώ ο πατέρας του είναι από την Αγγλία. Έζησε στην Αγγλία μέχρι τα 6 του χρόνια και έπειτα επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου τελείωσε το σχολείο. Στα 20 του, όμως, γύρισε στην Αγγλία όπου και αποφοίτησε από την δραματική σχολή του ICTheater στο Brighton, ενώ συμμετείχε σε παραστάσεις και ταινίες.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής του Mega, με αγάπη για το μπάσκετ, παράτησε ομάδες και προπονήσεις σε ομάδες και αποφάσισε να στραφεί στον χώρο της υποκριτικής.

Διαβάστε επίσης »