Λιάγκας εναντίον GNTM: «Σας ενοχλεί το Bachelor αλλά όχι οι γυμνές φωτογραφίσεις» (vid)

Εναντίον του GNTM στράφηκε ο Γιώργος Λιάγκας που είπε, «σας ενοχλεί το Bachelor αλλά όχι οι γυμνές φωτογραφίσεις»!

Λιάγκας: Εκπομπή με ένταση ήταν η σημερινή για το Πρωινό του Αντ1, καθώς κατά τη διάρκεια του σχολιασμού των εξελίξεων του GNTM, ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπάθωσε εναντίον του ριάλιτι μόδας του Star.

Λιάγκας εναντίον GNTM: Σας

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, με μια παρέμβαση του έθεσε το ερώτημα, πως γίνεται να ενοχλεί κάποιον το Bachelor, αλλά όχι οι γυμνές φωτογραφίσεις του GNTM, απευθυνόμενος σε όσους μιλούν για υποβάθμιση της γυναίκας.

«Να κάνω ένα σχόλιο; Εδώ στην ελληνική τηλεόραση όλοι σας που κάνετε δημόσιες σχέσεις, έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δηλαδή, γιατί στο ριάλιτι The Bachelor λέτε όλοι ότι είναι υποβάθμιση της γυναικείας προσωπικότητας, όταν τα κορίτσια δείχνουν τα κάλη τους για τα μάτια του Αλέξη Παππά και οποιουδήποτε είναι στην θέση του Bachelor. Εκεί σας ενοχλεί, υποκριτές!

Εδώ γιατί δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι αγόρια και κορίτσια είναι γυμνά και σεξουαλίζονται πάνω στο αυτοκίνητο για να ρίξουν το κοινό; Το ίδιο πράγμα δεν είναι; Εδώ δεν σε ενοχλεί ο ερωτισμός που προσπαθούν να βγάλουν; Τα κορίτσια που είναι εκεί για τον Παππά και βγάζουν ερωτισμό γιατί σας ενοχλούν;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τους συνεργάτες του στην εκπομπή να αντιδρούν και να τονίζουν πως η φωτογράφιση αυτή είναι μέρος του concept.

Διαβάστε επίσης »