Λιάγκας: Αποκάλυψε τις σημερινές σχέσεις Μενεγάκη – Λάτσιου

Αποκάλυψη για τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιο έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε μέσα από την εκπομπή του πως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τις σχέσεις που έχουν πλέον Ελένη Μενγάκη και Γιάννης Λάτσιος μετά από 10 χρόνια διαζυγίου.

Ο γνωστός παρουσιαστής με αφορμή την συνάντηση του πρώην ζεύγους μετά την πρεμιέρα της Ελένης στο MEGA, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε κ εκείνος με την 51χρονη η και τον Μάκη Παντζόπουλο το καλοκαίρι στο Μεγανήσι. Τηλεθέαση: Η Ελένη Μενεγάκη έκανε «βουτιά» μετά την πρεμιέρα

«Το καλοκαίρι συναντήθηκα με τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και κάτσαμε πολλή ώρα μαζί. Ήταν μαζί με τον άντρα της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, τα κορίτσια της. Έχουν άριστη σχέση με τον Λάτσιο. Όταν τελείωσε το κρασί που ήπιαμε με τη Μενεγάκη, με πήρε ο Λάτσιος και μου είπε: “Βρεθήκατε με την πρώην σύζυγό μου και τα είπατε;”», εξήγησε ο Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Έχουν καθημερινή επικοινωνία, επειδή έχουν και παιδιά. Εκτός από τα παιδιά, έχουν και μία άριστη σχέση, μιλούν για τα επαγγελματικά τους. Δε νομίζω να της έφερε και λουλούδια».


Ελένη ΜενεγάκηΓιώργος ΛιάγκαςΜατέο ΠαντζόποουλοςΓιάννης Λάτσιος

Διαβάστε επίσης »