Κοινωνία

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αποκάλυψε ότι βίωσε την κακομεταχείριση σε συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Έζησα τρομοκρατία» είπε.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αποκάλυψε ότι βίωσε την κακομεταχείριση σε συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Λευτέρης Ελευθερίου: Έζησα κλίμα

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Λευτέρης Ελευθερίου ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας σε παλαιότερη συνεργασία τους. Θυμίζουμε ότι προηγήθηκαν ανάλογες δηλώσεις από τον επίσης ηθοποιό Χρήστο Συριώτη για τα όσα βίωσε από τον Φιλιππίδη.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Συριώτης, μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Φιλιππίδης «είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει, στη ζωή μου, όχι απλά στην καριέρα μου. Πονάει το στομάχι μου, η ψυχή μου. Ήταν λάθος μου που πίστεψα πως η παραμονή μου στο καλοκαιρινό σχήμα της περιοδείας εκείνης».

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Ελευθερίου αποκάλυψε ότι έζησε την αυστηρότητα του Πέτρου Φιλιππίδη και μάλιστα στο τέλος της συνεργασίας τους του ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να ξαναδουλέψει μαζί του.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Τρίτη (30/11):

Όπως είχε αποκαλύψει και πριν από λίγο καιρό, ο Πέτρος Φιιππίδης φώναζε πολύ στις πρόβες και σήμερα παραδέχθηκε πως τότε θεωρούσε ότι έκανε ο ίδιος λάθος κάπου.

«Εγώ έζησα την αυστηρότητα του Πέτρου Φιλιππίδη στα επαγγελματικά. Ήμουν από τους ανθρώπους που του είπα ότι δεν μπορώ να ξανασυνεργαστώ. Υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία.

Δεχόμουν από τη μία ότι αυτός ο άνθρωπος έτσι λειτουργεί τα τελευταία 30-40 χρόνια που δουλεύει και λέω μάλλον εγώ είμαι λάθος, μάλλον εγώ κάτι δεν κάνω σωστά. Λειτουργούσε λίγο το ενοχικό», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »