Μπορεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όμως είναι στα καλύτερά του και δεν το κρύβει. Ο λόγος; Μα φυσικά οι όμορφες στιγμές που περνά στο πλευρό της συντρόφου του και ταλαντούχας ηθοποιού Χρύσας Μιχαλοπούλου.

Ο κριτής του MasterChef και η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό, και παρόλο που στις αρχές προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, τώρα έχουν περάσει στην επόμενη φάση και δεν κρύβονται πια.

Το ζευγάρι είχε βρεθεί πριν από δυο περίπου μήνες μαζί στο γήπεδο και απόλαυσε ένα ξεχωριστό απόγευμα στηρίζοντας τον Πανιώνιο, ενώ λίγο καιρό πριν, ο «θείος Leo» είχε καλωσορίσει τη σύντροφό του στο Samano Radio, όπου έκανε τη δική της εκπομπή.

Και όπως ήταν λογικό, η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και στον αποψινό μεγάλο τελικό του MasterChef, με τον κριτή του ριάλιτι να δημοσιεύει στο Instagram Story του μια κοινή τους φωτογραφία –και με τον Σωτήρη Κοντιζά- από τα παρασκήνια.

Tags
  • MasterChef
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος
  • Χρύσα Μιχαλοπούλου
Διαβάστε επίσης »