Δημοσιεύθηκε: 23 Μαΐου 2021 15:45

Las Estrelas: όσα θα δούμε την Δευτέρα

Ολοένα και κερδίζει τους τηλεθεατές η καθημερινή σειρά του  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, Las Estrelas που προβάλλεται καθημερινά στις 17.00. Στο επεισόδιο της Δευτέρας που έχει τίτλο Μπόουλινγκ, έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις.

Η Flor λέει στη Virginia ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Javo και ότι μάλλον ήταν λάθος της. Η Virginia νιώθει ότι της λείπει ο Javo και του τηλεφωνεί αλλά εκείνος δεν απαντά.

Ο γείτονας της Lucía, Alfonso φτάνει στο ξενοδοχείο. Η Carla εντυπωσιάζεται και τώρα που έχει προβλήματα με τον Lucho θα ήθελε ένα ραντεβού μαζί του, αλλά ίσως αυτό να έκανε την κατάσταση ακόμα χειρότερη. Ο Lucho προβληματίζεται όταν ανακαλύπτει ότι στο παρελθόν υπήρχε κάτι μεταξύ της Carla και του Mariano.

Η Carla, ο Lucho και ο Alfonso καταλήγουν να γευματίζουν όλοι μαζί. Η Carla προσκαλεί και τη Virginia στο τραπέζι. Προφανώς, ο Alfonso προτιμά τον Lucho από την Carla.

Η Lucía καλεί τον Mariano σε ένα σόου. Πηγαίνουν μαζί για ψώνια και αγοράζουν καινούργια ρούχα για εκείνο.

Flor, Miranda, Lolita, Federico και Leo πηγαίνουν για μπόουλινγκ. Ο Leo προσκαλεί και έναν φίλο του που θα ήθελε να γνωρίσει τη Flor. Ο Franco είναι ωραίος τύπος και η Flor εντυπωσιάζεται ενώ προσπαθεί να βγάλει τη Jazmín από το μυαλό της.

Η Carla και η Virginia το βράδυ πνίγουν τον πόνο τους τρώγοντας σοκολάτες.

  • #News
  • #Las Estrellas

Διαβάστε επίσης »