Δημοσιεύθηκε: 24 Ιουνίου 2021 21:15

Λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία Monday με πλήθος celebrities στο Cine Θησείον (φωτογραφίες)

Λαμπερή αρχή για την

Η  πρεμιέρα της ταινίας Monday του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου,  πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον ιστορικό κινηματογράφο Cine Θησείον.

Λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία Monday με πλήθος celebrities στο Cine Θησείον.

Επιλέχθηκε να γίνει η πρώτη πrοβολή της ταινίας στην Αθήνα, όπου και διαδραματίζεται μεγάλο μέρος του φιλμ. Πρόκειται για την 4η κατά σειρά ταινία μεγάλου μήκους του γνωστού σκηνοθέτη.

Όπως περιγράφει την πλοκή της ταινίας ο ίδιος ο Παπαδημητρόπουλος, στην οποία πρωταγωνιστούν οι παγκοσμίου φήμης Sebastian Stan και Denise Gough:

«Η ιστορία του Μίκι και της Κλόε είναι μια ειλικρινής, αλλά ευχάριστη ματιά. Στην ερωτική ιστορία δύο ανθρώπων που θέλουν πολύ ο ένας τον άλλο. Αλλά βρίσκουν εμπόδια στα προσωπικά τους βιώματα. To «Monday» είναι ένα ερωτικό γράμμα στην πόλη μου κι ένας ύμνος στους παράφορους έρωτες.»

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι ηθοποιοί: Ορφέας Αυγουστίδης, Σοφία Κόκκαλη, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σύλλας Τζουμέρκας, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Έλλη Τρίγγου και Dominique Tipper.

Το γεγονός συγκέντρωσε πλήθος διασήμων. Που παραβρέθηκαν στο Cine Θησείον για να παρακολουθήσουν μαζί με τον σκηνοθέτη αλλά και την πρωταγωνίστρια την ταινία. Η οποία μέχρι τώρα έχει ήδη λάβει αρκετές διθυραμβικές κριτικές. Η βραδιά ήταν μια νότα αισιοδοξίας μετά από μια μακρά περίοδο απαγορεύσεων και συστάσεων.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Τζούλη Αγοράκη

Πάολα Ρεβενιώτη

Ορλάντο Σιλ

Οδυσσέας Ιωάννου – Ντέπυ Παπάζογλου

Ίντρα Κέιν – Γιάννης Βογιατζάκης

Θέμις Μπαζάκα

Βάσω Καβαλιεράτου – Αργύρης Παπαδημητρόπουλος

Αργύρης Παπαδημητρόπουλος – Θαλής Πιτούλης

Denise Gough

  • #News
  • #Showbiz
  • #Cine Θησείον
  • #Monday
  • #Αργύρης Παπαδημητρόπουλος
  • #πρεμιέρα
Διαβάστε επίσης »