Σύμφωνα με τη δικηγόρο του Lamanif, Κυριακή Πακιρτζίδου, μέσα στην εβδομάδα και μόλις συνέλθει από την περιπέτεια, ο 24χρονος τράπερ θα μιλήσει στην Αστυνομία. Θα πει όλα όσα τον βαρύνουν και στη συνέχεια θα προβεί σε μηνύσεις. Με τον τρόπο αυτό θα λυθούν και τα χέρια των Αρχών και θα προχωρήσουν την έρευνα σχηματίζοντας μια άλλη δικογραφία που δεν θα αφορά την εξαφάνιση του Λάμπρου Μανιφάβα. Η έρευνα θα έχει να κάνει με άλλα πράγματα και θα αγγίζει τον σκοτεινό κόσμο των τράπερ, των σαδομαζοχιστικών κυκλωμάτων και των περίεργων youtubers.

 

Lamanif – Οι αφέντρες τα ναρκωτικά και τα views στο YouTube

 

  • Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Lamanif γνωρίζει ποιος είναι ο «οπερατέρ» του ροζ βίντεο και συνεπώς ποιος έκανε την αρχική διακίνηση. Ουσιαστικά, το αναφέρει και στο σύντομο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του για να αναγγείλει την εξαφάνισή του, κάνοντας λόγο για κύκλωμα με αφέντρες. Πρόκειται για ένα σαδομαζοχιστικό γκρουπ που τα μέλη του κάνουν χρήση σκληρών παραισθησιογόνων και επιδίδονται σε ακραίες ερωτικές δραστηριότητες. Εκεί, παίζονται και μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ όποιος μπει σε αυτόν τον φαύλο κύκλο δύσκολα βγαίνει χωρίς να έχει συνέπειες.

 

 

 

Η Ασφάλεια έχει μια εικόνα του τι συνέβη το τριήμερο της εξαφάνισης του 24χρονου τράπερ Λάμπρου Μανιφάβα, γνωρίζει τα πρόσωπα που με διαφόρους τρόπους εμπλέκονται στην υπόθεση, το προανακριτικό υλικό έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία και αναμένουν την κατάθεσή του για να ξεκινήσει η έρευνα από τη Δίωξη Εκβιαστών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός τράπερ, μετά τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική αναρρώνει στο σπίτι με τη μητέρα και τη γιαγιά του και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ανέβει τα σκαλοπάτια της Ασφάλειας για να δώσει λεπτομερή κατάθεση.

Οπως λένε στο «ΘΕΜΑ» αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και αναμένεται να βγουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά ενός σκοτεινού και περιθωριακού κόσμου.

Η αλήθεια είναι πως ό,τι και αν κρύβεται πίσω από την απόφαση του Lamanif να εξαφανιστεί, η δημοφιλία του έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Είναι χαρακτηριστικό ότι το νέο του τραγούδι με τίτλο «Joker» που ανέβασε στο YouTube δύο ημέρες πριν εξαφανιστεί, εκτοξεύτηκε στην κορυφή της εγχώριας τραπ σκηνής με περισσότερα από 1.000.000 views μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, οι εγγεγραμμένοι στο προφίλ του αγγίζουν τις 18.500, ενώ το συγκεκριμένο κομμάτι απέσπασε 23.000 likes. Νούμερα δυσανάλογα με τη μέχρι πρότινος φήμη του νεαρού, αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν από την εξαφάνισή του, τα βίντεο με τους υβριστικούς στίχους που ανέβαζε δεν ξεπερνούσαν τις μερικές χιλιάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »