Λάιονελ Ρίτσι: Στην Ελλάδα για διακοπές μαζί με τα παιδιά του! (pics+vids)

Τις διακοπές του στην Πάρο απολαμβάνει ο Αμερικανός συνθέτης και τραγουδιστής Λάιονελ Ρίτσι, μαζί με τα παιδιά του, τη Νικόλ, τη Σοφία, τον Μάιλς Ρίτσι, καθώς και τον γαμπρό του Τζόελ Μέιντεν, σύζυγο της Νικόλ, οι οποίοι δηλώνουν μαγεμένοι από τις ομορφιές του νησιού!

Λάιονελ Ρίτσι: Στην Ελλάδα

Ο Μάιλς και η Σοφία Ρίτσι είναι τα παιδιά του διάσημου τραγουδιστή από τον γάμο του με τη χορεύτρια Ντάιαν Αλεξάντερ, ενώ η Νικόλ Ρίτσι είχε υιοθετηθεί νωρίτερα όταν ήταν 9 ετών. Συγκεκριμένα, οι βιολογικοί γονείς της έκαναν περιοδεία μαζί με τον Λάιονελ Ρίτσι, όταν εκείνος παρατήρησε ότι δεν της συμπεριφέρονταν καλά και πρότεινε να την υιοθετήσει.

Ο δημιουργός των τεράστιων επιτυχιών “Hello”“Say You Say Me” και “All Night Long” λίγες ημέρες πριν, γιόρτασε μάλιστα τα γενέθλιά του μαζί με τα παιδιά και τον γαμπρό του, απολαμβάνοντας ένα μεγαλοπρεπές δείπνο στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένουν.

Οι εντυπώσεις από το νησί είναι οι καλύτερες, κάτι που μαρτυρούν, άλλωστε, και οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram τόσο η Σοφία Ρίτσι όσο και ο Αμερικανός συνθέτης και τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης »