Η αδυναμία που δείχνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα δεν αμφισβητείται. Ο ποδοσφαιρικός σούπερ σταρ της Γιουβέντους επισκέπτεται αρκετά συχνά τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές – ή ένα μέρος αυτών, για την ακρίβεια- και μάλιστα την τελευταία του μεταγραφή είχε κλείσει στο Costa Navarino.
Θα μπορούσε, όμως, αυτή η αγάπη του για τον ήλιο και τις θάλασσες της να τον οδηγήσει σε μια μεγάλη επένδυση; Στην κατασκευή ενός ξενοδοχείου στην Ελλάδα; Ακόμα και αν υπάρχει μια τέτοια σκέψη, πιθανότατα η υλοποίησή της θα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο…

Πολλά κυκλοφορούν ως πληροφορίες, μια από τις οποίες ήθελε την αλυσίδα Pestana CR7 hotels να εξετάζει άμεσα το ενδεχόμενο της δημιουργίας (ή εξαγοράς) ξενοδοχειακής μονάδας στην Μύκονο, με εναλλακτικές επιλογές την Κρήτη και την Σαντορίνη. Κατά πόσο ισχύει μια τέτοια εκδοχή;
Χωρίς να επιβεβαιώνεται, αλλά και χωρίς να διαψεύδεται το συγκεκριμένο σενάριο στην παρούσα φάση, οι προτεραιότητες του Πορτογάλου άσου και του συνεταίρου του (κατά 50%-50%), του παιδικού φίλου, συμπατριώτη του και μεγαλοξενοδόχου, Dionisio Pestana είναι διαφορετικές αυτή την εποχή.
«Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας. Προς το παρόν, εστιάζουμε στα ξενοδοχεία μας που άνοιξαν πρόσφατα: στην Μαδρίτη και τη Νέα Υόρκη. Άλλα προγραμματισμένα μελλοντικά μας projects είναι το Μαρακές, το Παρίσι και το Μάντσεστερ. Αν έχετε περαιτέρω απορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με ευγενικούς χαιρετισμούς από τη Λισαβόνα…», ήταν η επίσημη απάντηση που έλαβε το newmoney από το Pestana Hotel Group.

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τεράστια

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »