Για το διαζύγιο του με την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για πρώτη φορά ο Κρατερός Κατσούλης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και η αλήθεια είναι ότι τα λόγια του ήταν πολύ ώριμα και τρυφερά.

Κρατερός Κατσούλης: «Το διαζύγιο

Στην διαπίστωση της δημοσιογράφου ότι κανένα ζευγα΄ρι που συνεργάζεται και επαγγελματικά στην τηλεόραση δεν ξεφεύγει από την «κατάρα» του διαζυγίου, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Δεν ξέρω τι είχε γίνει με άλλα ζευγάρια, με εμάς δεν είχε καμία σχέση η δουλειά μας. Αυτά ήταν δικά μας πράγματα και δεν θεωρώ ότι ήταν και ατυχής κατάληξη. Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλον και κυρίως στα παιδιά μας και στην οικογένειά μας αποφασίσαμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Και αυτό είναι υπέροχο».

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μία τεράστια καμπάνα. Ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω πως η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω. Έρχεται μία ημέρα που σου λέει “έκανες αυτά που ήθελες;”. Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που αγαπάμε», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας αποκαλύπτοντας ακόμη πως έχει χάσει 15 κιλά σε έναν χρόνο.

Σημειώνεται πως στα μέσα του Αυγούστου η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με ανακοίνωσή μέσω του δικηγόρου τους, γνωστοποίησε πως αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κρατερού Κατσούλη στο βίντεο που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης »