Δημοσιεύθηκε: 4 Σεπτεμβρίου 2021 09:20

Κρατερός Κατσούλης: η επιστροφή στην τηλεόραση μετά το διαζύγιο! Η πρόταση-έκπληξη που του έγινε

Κρατερός Κατσούλης: η επιστροφή

Έπειτα από πολλές συζητήσεις, ο κύβος φαίνεται ότι ερρίφθη για το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Και βρέθηκε ο παρουσιαστής που ζητούσε ο ΑΝΤ1 για το σόου στο οποίο στηρίζει πάρα πολλά. Και το όνομα αυτού Κρατερός Κατσούλης.

Ο ηθοποιός ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία και ως παρουσιαστής και είναι από τα πρόσωπα που έκαναν κλικ στους ανθρώπους του καναλιού. Η αλήθεια είναι ότι στον σταθμό εδώ και καιρό η θέση παιζόταν δυνατά ανάμεσα στον Κρατερό και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι πυρκαγιές τίναξαν στον αέρα τη Φάρμα η οποία πάει για το δεύτερο μισό της σεζόν και ο Σάκης ήταν διαθέσιμος. Όμως ο Τανιμανίδης δεν ήταν καθόλου ζεστός. Ήθελε να είναι στην κριτική επιτροπή μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ειδικά η χημεία του με τον Γρηγόρη είναι εξαιρετική. Και είπε ότι είναι καλύτερα να κάθονται δίπλα δίπλα στην κριτική επιτροπή.

Στον σταθμό του Αμαρουσίου τα έβαλαν κάτω και έκριναν ότι ο παρουσιαστής έχει δίκιο. Και στράφηκαν στην περίπτωση του Κρατερού Κατσούλη. Ο οποίος σημειωτέον πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου το διαζύγιό τους. Έπειτα από δέκα χρόνια γάμου.

Οι συζητήσεις με τον Κρατερό λέγεται ότι γίνονται σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Και βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Οπότε η τελική συμφωνία είναι κοντά.

  • #News
  • #Ελλάδα έχεις ταλέντο
  • #Κρατερός Κατσούλης
Διαβάστε επίσης »