Κρατερός Κατσούλης
Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου (STAR TV)

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 05.05.2021 12:35 Newsroom

Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε συγκινημένος ότι αποχωρεί από την εκπομπή του Star, «Φωλιά των Κου Κου»

Ανακοίνωση-βόμβα από τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη το πρωί της Τετάρτης (05/05) στην εκπομπή του Star, «Φωλιά των Κου Κου». Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής, λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής που παρουσιάζει με την σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, ανακοίνωσε συγκινημένος πως αποχωρεί. Η αποχώρησή του θα είναι άμεση και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και στην έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Διαβάστε επίσης: YFSF: Εντυπωσίασε η Μπέττυ Μαγγίρα ως Ζωζώ Σαπουντζάκη – Νικητής ο Κρατερός Κατσούλης

Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στη «Φωλιά των Κου Κου» ο Κρατερός Κατσούλης πήρε τον λόγο και είπε, συγκινημένος: «Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Μετά την ομιλία του Κρατερού Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου πήρε τον λόγο και με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για την αποχώρηση του συζύγου της από τη «Φωλιά των Κου Κου» και το τέλος της επαγγελματικής τους συνεργασίας μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου- Κρατερός Κατσούλης: «Η σχέση μας ξεκίνησε με παιδί»

Αναδημοσίευση από το ethnos.gr

Διαβάστε επίσης »