Με τη χαρακτηριστική ντουντούκα του μπήκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά ο Κώστας Παπαδόπουλος. Μάλιστα δεν πήγε με άδεια χέρια αλλά έφτιαξε -ως ζαχαροπλάστης- μία τούρτα με το κεφάλι του παρουσιαστή!

Στα του Survivor είπε ότι δεν το περίμενε να ψηφιστεί ο Κόρο και μίλησε για τους παίκτες.

«Τα αρνητικά τα έχω πει. Να πούμε τα θετικά; Πανέξυπνος, πολύ δουλευταράς. Όταν έφυγε ο Αλέξης ο Σάκης γονάτισε. Διότι καθάριζε, μαγείρευε. Ο Αλέξης άλλαξε από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην κοινή παραλία».

«Και ο κόσμος έξω παίζει» είπε χαρακτηριστικά για το ριάλιτι.

«Καλά τους κάνει, θα τους τα πάρει όλα, έπαθλο, μεροκάματο, θα πάρει και το αυτοκίνητο» είπε για τον Τριαντάφυλλο. «Αυτό που βλέπεις είναι, δεν το κάνει επίτηδες, είναι ένα παιδί 8 χρονών».

Για νικητή θα ήθελε Ηλία ή Κόρο αν και προβληματίζεται από τα… φιλάκια ενώ δήλωσε ότι θα ξαναπήγαινε στο ριάλιτι διότι είναι εμπειρία ζωής. Δήλωσε δε ότι δεν έχει ξυριστεί ακόμα διότι ήθελε να τον δει ο Νίκος!

«Εγώ σαν Κώστας βλέπω ένα ζευγάρι. Αν η Μαριαλένα δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της έξω δεν θα γίνει τίποτα με τον Σάκη. H Mαριαλένα είναι αρσενικό και στα παιχνίδια και στην ψυχή. Δεν μπορεί αυτή η γυναίκα 5 μήνες να είναι βράχος».


Tags
  • Survivor
  • Καλό μεσημεράκι
  • Κώστας Παπαδόπουλος
Διαβάστε επίσης »