Η ιστορία του συναδέλφου και συνοδοιπόρου μου τηλεοπτικά για μια σεζόν Κώστα Γρίμπιλα είχε συγκλονίσει. Ο δημοσιογράφος ο οποίος πλέον ζει μόνιμα στην Αυστραλία και ζεί απο θαύμα καλείται να διαχειτιστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Το τέλος του γάμου του.

 

Κώστας Γρίμπιλας – Χώρισε ο δημοσιογράφος με την καρδιά του Ντιζόν…

 

  • Μετά την μεταμόσχευση καρδιάς του άτυχου Ντυζόν που έπεσε νεκρός στη Μύκονο απο τα δολοφονικά χτυπήματα ενός μπράβου… ο Κώστας αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook πως εδώ και έναν χρόνο περίπου έχει χωρίσει οριστικά από τη γυναίκα του, την Πόπη. Μια γυναίκα που του στάθηκε σαν βράχος όλα αυτά τα χρόνια.

 

«Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις ευχές. Με τη βοήθεια Του Θεού έφτασα τα 44! Μια ζωή όπως οι περισσότεροι με πολλές χαρές αλλά και λύπες. Οι τελευταίοι 13 μήνες ήταν για εμένα οδυνηροί, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Δυστυχώς ο γάμος μου τερματίστηκε ξαφνικά και για εμένα ήταν ένα ΣΟΚ… Με τη βοήθεια Του Κυρίου, αγαπημένων μου προσώπων μα ΚΥΡΙΩΣ με την ανιδιοτελή αγάπη των παιδιών μου βρίσκομαι εδώ και γιορτάζω τα 44 γενέθλια μου…. και ΝΑΙ νιώθω πια δυνατός και αποφασισμένος να συνεχίσω τη ζωή μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

 

 

 

 

Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »