Δεν έχουν τέλος οι εικόνες συνωστισμού που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μετά τα όσα έγιναν χθες στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, βίντεο στο διαδίκτυο δείχνουν και σε μαγαζί στην Κόρινθο να επικρατεί συνωστισμός.

Αν και από το βίντεο φαίνεται πως στο μαγαζί υπάρχει μικρότερη πληρότητα, οι αποστάσεις δεν φαίνεται να τηρούνται όπως θα έπρεπε, καθώς με τόσο κόσμο όρθιο, να χορεύει, η τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων δεν είναi εύκολη.

Κορωνοϊός: Χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο σε μαγαζί της Κορίνθου

(πληροφορίες απο το makeleio)

Σχετικό νέο:

O Γιώργος Λέντζας μιλάει για το Football Stories του Antenna...


Αρχικά ο παρουσιαστή αναφέρθηκε στο τέλος του “Football Stories”, λέγοντας: «Θα ήθελα να θεωρείται ένα κινηματογραφικό project που έπαιξε στην τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι τώρα που τελείωσε μας ρωτούν όλοι γιατί τελείωσε. Προφανώς σταμάτησε λόγω κορονοϊού. Είχαμε συμφωνήσει να υπάρξει δεύτερη σεζόν με 16 επεισόδια στη Λατινική Αμερική και απλώς έγινε μια πανδημία. Δεν μπόρεσε να γίνει. Το βάλαμε στον πάγο. Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να το ξανά κάνω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο “World Party”. «Ο ρόλος μου ήταν αρκετά απελευθερωτικός. Ουσιαστικά με κάλυπτε δημιουργικά. Ήμουν 23 ετών και ταξίδευα τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την ερώτηση που έχει βαρεθεί να του κάνουν, αποκάλυψε ότι αυτή έχει να κάνει με τον γάμο και για το πότε θα παντρευτεί.


Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »