Αντί να τηρήσουν τα μέτρα αποστασιοποίησης, η οικογένεια αποφάσισε τον περασμένο μήνα να συγκεντρωθεί χωρίς μάσκες, με αποτέλεσμα 14 μέλη της να μολυνθούν. Μάλιστα, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος και δίνει μάχη για τη ζωή του.

 

 

 

 

 

 

  • Όπως λέει ο οικοδεσπότης της συγκέντρωσης, Τόνι Γκριν τώρα οι συνέπειες ήταν ένα σκληρό μάθημα στην πραγματικότητα του κορονοϊού, ενώ παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν ο ίδιος αμφέβαλλε για την απειλή της πανδημίας.

Το παραδέχομαι, ψήφισα τον Ντόναλντ Τραμπ το 2016, έγραψε σε άρθρο του στην Dallas Voice. Μάλιστα, όπως λέει, έπεσε στην θύμα των θεωριών συνωμοσίας και ήταν ανάμεσα στους πλέον ριζοσπαστικούς και αδίστακτους οπαδούς του Τραμπ.Πίστευα ότι ο ιός ήταν μια απάτη. Πίστευα ότι τα mainstream media και οι Δημοκρατικοί τα χρησιμοποιούσαν για να δημιουργήσουν πανικό, να συνθλίψουν την οικονομία και να καταστρέψουν τις πιθανότητες επανεκλογής του Τραμπ, έγραψε.

Ο Γκριν και η σύντροφός του δεν φορούσαν μάσκες, ούτε οι γονείς τους, κατά το πάρτι της 13ης Ιουλίου. Νομίζαμε ότι τα χειρότερα ήταν πίσω μας, επειδή τα πάντα ήταν εύκολα, όλα ξανάνοιγαν και κανένας από εμάς δεν είχε συμπτώματα, έγραψε. Την επόμενη ημέρα ξύπνησαν άρρωστοι, ενώ οι γονείς τους ακολούθησαν δύο ημέρες αργότερα. Ο Γκριν μεταφέρθηκε στις 24 Ιουνίου σε νοσοκομείο, μαζί με τον πεθερό του, που έχει διασωληνωθεί και την πεθερά του, που πέθανε από τις επιπλοκές της νόσου στις 2 Ιουλίου, μετέδωσε το NBC.

 

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »