Τα γράφαμε απο χθές και κάποιοι μας κατηγόρησαν. Ρε παιδιά. Είναι απλό. Δεν γίνεται μια εκπομπή τηλεμάρκετινγκ να είναι ανταγωνιστική. Όσο και να χαίρεται η παρουσιάστρια που χθές ήταν… απαράδεκτη εμφανισιακά.

 

Κόπηκαν τα χαμόγελα των Βαραθακούρηδων – Τραγικά μονοψήφια απο τη δεύτερη ημέρα

Αντελίνα ποιος σε ντύνει; Είναι άλλο να έχεις αυτοπεποίθηση και πολύ διαφορετικό να φοράς ρούχα που ούτε μοντέλα δεν επιλέγουν στο γυαλί. Για να μην πώ κάτι χειρότερο και κατηγορηθώ.

 

Η εκπομπή τους χθές έπιασε πάτο. Και είναι δεδομένο πώς ο προβληματισμός είναι πολύ μεγάλος. Λογικό. Όταν μου πουλάς αποκλειστικό θέμα Survivor κάτι που έχουμε γράψει και εμείς και άλλοι στο διαδίκτυο απο την Τετάρτη; Ρε Σαρρή… είναι αρχισυνταξία αυτό;

Όταν η ομάδα νοιάζεται περισσότερο για το πώς “μασκάρει” στην κάμερα και πώς φαίνονται τα ρούχα και η εικόνα της… και όχι η ουσία… τότε δεν έχεις τύχη.

Και να σας πώ κάτι. Είναι άλλο ο αυθορμητισμός και άλλο η τσιρίδα. Είναι άλλο ένα μονταρισμένο προϊόν με ταξίδια σε όλο τον κόσμο και άλλο μια εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

 

Δυστυχώς για εκείνους η Γερμανού… έτσι δεν χτυπιέται. Θα μου πείς. Παραγωγή Βρυώνη είναι… που υπογράφει απλά ο Σκαϊ μιας και ο χρόνος ανήκει στον επιχειρηματία. Ναι. ΟΚ. Και ο Φουρθιώτης έτσι ήταν σε μικρότερο κανάλι αλλά τα 20άρια του τα έκανε. Και το γράφω έτσι… μιας και είναι η αλήθεια.

 

Δείτε την τηλεθέαση… παραπάνω… Τραγικά μονοψήφια

 


 

 

Διαβάστε επίσης »