Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου tο πρωί της Τετάρτης, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Είχα ένα κάκιστο πατέρα. Δεν έκανε για γονιός.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – «Έβλεπα κάποιες φορές περίεργες κινήσεις, αλλά ήμουν πολύ δυνατός, τις σταματούσα κι έφευγα. Ήξερα να αποφεύγω τις κακοτοπιές.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτά που ακούω στο χώρο του θεάτρου είναι θλιβερά, συνταρακτικά. Αυτά ήταν από ανθρώπους του χώρου που είχαν ισχύ, αλλά φρόντισα να θέσω όρια. Παλαιότερα έκανα τα πάντα για έναν έρωτα, αλλά όχι πια στα 40 που είμαι. Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να παρατήσω τα πάντα για τρία χρόνια, δεν ασχολιόμουν με τη δουλειά μου. Είναι αυτό που λέμε ότι όλος ο κόσμος είσαι εσύ. Τώρα είμαι μόνος μου και είμαι καλά»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αμέσως μετά εξομολογήθηκε: «Θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια, εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί. Αυτό που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα. Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην τεράστια υπευθυνότητα που χρειάζεται το να γίνεις γονέας, δεν πρέπει να το κάνεις. Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας. Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός. Θα έκανα αισθητική επέμβαση, αλλά να μην γίνω και σαν τη Μαντόνα.»

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


Διαβάστε επίσης »