Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουνίου 2021 15:15

Κωνσταντίνος Ρήγος: «Για αυτούς που δεν σέβονται τους ανθρώπους που έχουν απέναντι τους στο θέατρο ήρθε η ώρα να αναλογιστούν γιατί»

Κωνσταντίνος Ρήγος: Για αυτούς

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται σχετικά με το ξεκαθάρισμα που βλέπουμε να συμβαίνει στον χώρο του θεάτρου. Παράλληλα ανέφερε πως προέκυψε η συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Κωνσταντίνος Ρήγος: «Για αυτούς που δεν σέβονται τους ανθρώπους που έχουν απέναντι τους στο θέατρο ήρθε η ώρα να αναλογιστούν γιατί».

«Είναι μια περίοδος ξεκαθαρίσματος. Για εμένα που είμαι σκηνοθέτης, ή χορογράφος ή οτιδήποτε, ο άνθρωπος που είναι απέναντί μου είναι το όργανό μου, οπότε αυτό το όργανο πρέπει να το σεβαστώ, από την αρχή που θα το πάρω, να το καλομεταχειριστώ και να το παραδώσω πίσω για να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος.

Με αυτή την έννοια λοιπόν θεωρώ ότι το κάνω σωστά. Για αυτούς που δεν το κάνουν ήρθε η ώρα να αναλογιστούν γιατί. Εγώ δεν έχω έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες συμπεριφορές και δεν θα επέτρεπα να έρθουν δίπλα τέτοιοι. Αν αισθανθείς καταξιωμένος μετά δεν έχεις τίποτα άλλο να θες». Δήλωσε στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Η συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Ένιωσα ότι ήθελα να το κάνω κι έτσι ξεκίνησα να δουλεύω με την Πέγκυ, με τον Γιώργο Μαζωνάκη, με λίγους ανθρώπους, δεν κάνω πολλά βίντεο κλιπ πλέον, με την Πάολα που είναι πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος. Αν κάποιοι θεωρούν ότι δούλεψα με τραγουδιστές για τα χρήματα, δεν είναι έτσι»

  • #News
  • #Showbiz
  • #Καλύτερα δε γίνεται
  • #Κωνσταντίνος Ρήγος
Διαβάστε επίσης »