Ο ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στην υποκριτική

Ο Κωνσταντίνος Κάππας παραχώρησε συνέντευξη στο «On Time» και αποκάλυψε ποια ήταν η αμοιβή του στα σίριαλ που συμμετείχε.

«Τα λεφτά που έπαιρνα στο “Κλείσε τα μάτια” ήταν λίγα. Θυμάμαι τότε έπαιρνα το επεισόδιο 150.000 δραχμές και την δεύτερη χρονιά 250.000 δραχμές. Και μιλάμε για 35 επεισόδια. Δεν πρόλαβα να βγάλω λεφτά. Κι όταν επρόκειτο να βγάλω λεφτά, τότε που κάναμε τις «Κούκλες» με την Δήμητρα Ματσούκα, κόπηκε λόγω κρίσης στο 170 επεισόδιο, αντί να κάνουμε 30 επεισόδια. Επίσης, μου έφαγαν λεφτά εταιρίες παραγωγής που έκλεισαν. Τη χρονιά που ξέσπασε η κρίση έχασα από δουλειές περίπου 100.000 ευρώ και τότε δεν είχα μία» αποκαλύπτει.

«Φυσικά κι έχω βρεθεί με ένα ευρώ στην τσέπη. Και πέρυσι με το lockdown λόγω κορονοϊού οι οποίες είχα τέσσερις παραστάσεις που έπαιζαν το καλοκαίρι, όταν κόπηκαν αυτά, είχα τεράστιο πρόβλημα. Όμως όταν δουλεύω και βγάζω λεφτά, αν με εξιτάρει κάτι τα ξοδεύω. Δηλαδή μου είχαν μείνει κάποια λεφτά από προηγούμενες δουλειές μου και όταν βρήκα κάτι που μου άρεσε πολύ στην Λευκάδα, ένα υπέροχο κτίσμα, σε πολύ φθηνή τιμή, ό,τι είχα τα έδωσα εκεί. Και μετά έμεινα πάλι στον άσσο. Λατρεύω τη φύση, τη θάλασσα και τα ταξίδια με τη μηχανή μου. Είναι κάτι που με ξεκουράζει» εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Διαβάστε επίσης »