Δημοσιεύθηκε: 7 Ιουλίου 2021 09:10

Κωνσταντίνος Ασπιώτης - Κωνσταντίνα Κλαψινού: έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Κωνσταντίνος Ασπιώτης – Κωνσταντίνα

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και μάλιστα αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη και την Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Οι δύο ηθοποιοί αποδεικνύουν ότι ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός. Και δεν αποκλείεται να προσχωρήσουν ακόμη περισσότερο τη σχέση τους. Πάντως, ξέρουν να κρατούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φλας.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Κωνσταντίνα Κλαψινού μετρούν μαζί σχεδόν δυο χρόνια. Και τους έχουμε δει να ποζάρουν μαζί ή παρέα με φίλους σε κάποια θεατρική έξοδο ελάχιστες φορές.

Η τελευταία φορά που πόζαραν μαζί οι δύο ηθοποιοί ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο.

Όταν ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μετά το τέλος της παράστασης που πρωταγωνιστούσε ο εξαίρετος ηθοποιός.

Το ζευγάρι πλέον έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Μένουν κάτω από την ίδια στέγη, δείχνοντας ότι ο έρωτάς τους όσο πάει και δυναμώνει. Και φροντίζουν να αφιερώνουν όμορφες στιγμές ο ένας στον άλλο!

«Είναι καλά, όλα. Μελλοντικά δεν βλέπω ούτε τον εαυτό μου πόσο μάλλον έναν άλλον άνθρωπο. Δεν με απασχολούν καθόλου αυτά. Δεν ονειρευόμουν ποτέ γάμους και παιδιά. Ούτε τώρα το ονειρεύομαι. Δεν θέλω, δεν θα μου άρεσε να μπω σε αυτή την διαδικασία. Έχω κάτσει, έχω σκεφτεί, το έχω συζητήσει με ανθρώπους και νομίζω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις ένα γάμο. Ένα παιδί αν έρθει, καλοδεχούμενο», δήλωνε η Κωνσταντίνα Κλαψινού ένα χρόνο πριν.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Konstantinos Aspiotis
  • #Κωνσταντίνα Κλαψινού
Διαβάστε επίσης »