Μπορεί επαγγελματικά να βιώνει την απόλυτη επιτυχία, ωστόσο δεν παύει ποτέ να ασχολείται με τις εξελίξεις στη χώρα μας και κυρίως, όταν αυτές έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά.

Ο ισχυρός σεισμός στη Σάμο, το μεσημέρι της Παρασκευής, στοίχισε τη ζωή δύο παιδιών, όταν κτίριο της περιοχής, καταπλάκωσε τους μαθητές δίνοντας έτσι τραγικό τέλος στη ζωή τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον τραγικό χαμό των παιδιών στη Σάμο

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολούθησε την τραγική είδηση για τον τόσο άδικο χαμό των παιδιών.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλοντας να εκφράσει ανοιχτά τη λύπη του για τον διπλό θάνατο, έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Σχετικό νέο:

Νεκρός ο Παναγιώτης . Την ίδια ημέρα που έφυγε το είδωλό του. Ο Μαραντόνα

Ένας εξαιρετικά αγαπητός άνθρωπος έφυγε απο την ζωή. Ο Παναγιώτης Δαλαμπύρας δεν μένει πια εδώ. Τον πήρε ο Θεός το βράδυ της Τετάρτης. Την ίδια ημέρα που έφυγε απο την ζωή και το είδωλό του. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Τραγική ειρωνεία για έναν άνθρωπο που λάτρευε το ποδόσφαιρο.

 

 

 

 

  • Τον εκλιπόντα από τη Νέα Σμύρνη Λάρισας αποχαιρετούν εδώ και λίγες ώρες μέσω του Facebook οι φίλοι του, γεμίζοντας το time line με σπαρακτικά μηνύματα. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να ζήσει και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Έφυγε νωρίς. 

 

 

 

 

Διαβάστε τι γράφουν για τον Παναγιώτη οι φίλοι και οι συγγενείς του.

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog
Διαβάστε επίσης »