Πιστό στην παράδοσή του να δημιουργεί προγράμματα που γίνονται αγαπημένες τηλεοπτικές συνήθειες με φανατικούς υποστηρικτές, το MEGA παρουσιάζει κάθε Παρασκευή βράδυ, στις 23.00, για το κοινό του μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Την αρχή έκανε ο Αντώνης Ρέμος, ενώ ακολούθησαν η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Νταλάρας. Αυτήν την Παρασκευή 22 Μαΐου, την τιμητική του είχε το λαϊκό τραγούδι, αφού τη σκυτάλη πήρε η Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ την επόμενη εβδομάδα μια μοναδική τηλεοπτική συναυλία θα δώσει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μετά το τέλος της καραντίνας

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα διασκεδάσει το κοινό με τις αμέτρητες επιτυχίες του και στο πλευρό του θα έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Μπάμπη Στόκα αλλά και η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Σήμερα, στο στούντιο των τηλεοπτικών συναυλιών του MEGA πραγματοποιείται το γύρισμα, με τον καλλιτέχνη να εμφανίζεται αρκετά διαφορετικός από ότι τον έχουμε συνηθίσει. Με casual look και χαλαρή διάθεση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν εκεί, ενώ αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων ήταν η ανανεωμένη εμφάνισή του, αφού ξυρίστηκε μετά από πολλά χρόνια κι έγινε άλλος άνθρωπος.

Διαβάστε επίσης »