Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έπεσαν οι υπογραφές! Εκεί πάει!

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified23/07/2021 22:30


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έπεσαν οι υπογραφές! Εκεί πάει!Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε κι επίσημα τη νέα της στέγη και δεν μπορούμε να πούμε ότι μας εξέπληξε κιόλας, καθώς το… ψηστήρι γινόταν καιρό!

Βλέπετε, η Acun Medya του Ατζούν Ιλιτσαλί επιδίωκε συνεργασία με την Queen Dine από καιρό. Από τότε βασικά που η Κωνσταντίνα είχε περάσει – και δεν ακουμπήσει – από το Survivor.

Να όμως που από την εταιρία παραγωγής διέκριναν ότι η παρουσιάστρια θα μπορούσε να προσφέρει. Το είχε αποδείξει άλλωστε και με το My Style Rocks και θα το κάνει ξανά με τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Βέβαια, παράλληλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει να ασχοληθεί και με το «Αγρότης μόνος ψάχνει». Τα επεισόδια έχουν γυριστεί και πλέον, μετά από συζητήσεις με το κανάλι, αυτά θα προβληθούν κατά πάσα πιθανότητα στο δεύτερο κομμάτι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Σπυροπούλου: Οι υπογραφές και το πρότζεκτ

Πάμε όμως στα φρέσκα κουλούρια, τα οποία θέλουν την Queen Dina να υπογράφει πουρνό-πουρνό την Παρασκευή (23/07) συμβόλαιο συνεργασίας με την Acun. Περιχαρής άλλωστε το κοινοποίησε με μια φωτογραφία στα γραφεία της εταιρίας, όπου με τα συμβόλαια φάτσα-φόρα μας ανακοίνωσε το νέο της τηλεοπτικό βήμα! Καλοστέργιωτη!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έπεσαν οι υπογραφές! Εκεί πάει!

Η Queen Dina υπέγραψε πουρνό-πουρνό την Παρασκευή (23/07) συμβόλαιο συνεργασίας με την Acun.

Φημολογείται επίσης ότι θα παρουσιάσει και μια lifestyle εκπομπή τα ΣΚ, αλλά ακόμα το τοπίο δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Το… σιγουράκι είναι το My Style Rocks, το οποίο πηγαίνει απόλυτα στην Κωνσταντίνα και μπορεί να το υποστηρίξει χωρίς κανένα πρόβλημα. Δηλαδή μπορεί να βάλει στη θέση τους τις παίκτριες που σίγουρα θα θέλουν να της πάρουν τη θέση στο εγγύς μέλλον. Το αν μπορούν, εντελώς άλλο θέμα.

Για ψυχαγωγικές εκπομπές πάλι, ο καιρός θα το δείξει αν θα κουμπώσει κάπου ως βασική παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Survivor 5: Τι όρο έθεσε ο Ντάνος για να μπει στο παιχνίδι; – Ποιοι έχουν πει «όχι»

Αποφυλακίστηκε ο Σέρχιο Κόκε: «Θέλω να δω την οικογένειά μου και τον Άρη!»

«Μπαμ» με Ιτούρμπε ο Άρης!


Διαβάστε επίσης »