Η κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης – Παρασκευή, 8/11/2019

Σύμφωνα με τα δεδομένα της Τροχαίας Αθηνών και του Google Maps, σας παρουσιάζουμε την κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για σήμερα, Παρασκευή, 8/11/2019.

Στον ζωντανό χάρτη παρακάτω, βλέπετε τα σημεία που πρέπει να αποφύγετε με κόκκινο και πορτοκαλί. Αυτά τα σημεία, αφορούν την συμφόρηση. Με πράσινη διαγράμμιση, εμφανίζονται οι περιοχές και οι οδοί που δεν έχουν πρόβλημα συμφόρησης.

Μεταξύ άλλων, εμφανίζεται η κίνηση στην Εθνική όδο. Επίσης, εμφανίζεται και η κίνηση στην Αττική όδο και η κίνηση σε αυτοκινητόδρομους. Μπορείτε να κάνετε zoom out για να δείτε άλλες περιοχες της Ελλάδος μαζί με τα οδικά τους δίκτυα. Με αυτό το τρόπο, θα δείτε και τις αντίστοιχες καταγραφές κίνησης της τροχαίας, ώστε να αποφύγετε πιθανό μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων στην περιοχή σας.

Αναλυτική κίνηση για τους οδικούς άξονες.

Η αναφορά για την κίνηση Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, Πέτρου Ράλλη, Αχαρνών, Αθηνών – Λαμίας, Αττική Οδό, Θηβών και Κηφισό, Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Αμπελοκήπων, Κατεχάκη, Λ. Κηφισίας, Φιλοθέη, παρέχεται από την υπηρεσία της Google (Maps). Η μετάδοση γίνεται σε ζωντανή εκτίμηση μέσω δορυφόρων.
Κάποιες φορές και ανάλογα με τις προϋποθέσεις των καιρικών φαινομένων, η κίνηση ενδέχεται να διαφέρει τμηματικά και σταδιακά. Αυτό συμβαίνει σε όλη την επικράτεια και αποτυπώνεται με διαφορετικό τρόπο στους χάρτες της Google από την πραγματική κατάσταση.

Η Τροχαία Αθηνών εκδίδει έκτακτα δελτία κίνησης για την κίνηση τώρα Αθήνα. Ο λόγος είναι η αποφυγή μποτιλιαρίσματος, όταν χρειάζεται και ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με τις περιοχές υψηλού κινδύνου μποτιλιαρίματος και συμφόρησης.

Συνήθως, τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάζονται στα ρεύματα καθόδου και ανόδου του Κηφισού. Εκεί, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία. Οι κοινοί λόγοι για καθυστερήσεις τις πρωινές ώρες, είναι η σύγκρουση οχημάτων. Άλλοι λόγοι είναι τα έργα αναβάθμισης οδών, σήμανση οδων και άλλες τεχνικές διαδικασίες του Δήμου.

Κατά την διάρκεια απεργιών των μέσων μαζικής ενημέρωσης, είναι σχεδόν βέβαιο πως υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας. Το πρόβλημα αυτό, μετατρέπεται σε μεγάλες καθυστερήσεις για όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Τι λέει η Ελληνική Αστυνομία στο twitter:

#ΣανΣήμερα 6 Ιουνίου 1997 τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα εν ώρα υπηρεσίας ο Αστυφύλακας Μιχαήλ Σαχάς
▪ Γεννήθηκε το 1952 στη Νάξο και υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.
#ΔενΞεχνάμε

🔗Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Μεσσηνία.
▪Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, λαθραίου καπνού και κροτίδες.

⚠Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ναρκωτικά στα Εξάρχεια, στην Καλλιθέα και στα Πετράλωνα.
✔Συνελήφθησαν έξι (6) μέλη της οργάνωσης.

🔍Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας 51χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε την 8-4-2020 στον Ασπρόπυργο.
🔗Συνελήφθησαν ως δράστες τέσσερις (4) ημεδαποί, ενώ αναζητείται ένας (1) επιπλέον συνεργός τους.

✋🚓 Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε λαθραία καπνικά προϊόντα ➡

#ΣανΣήμερα το 2009, ο Υπαρχιφύλακας Θεοδώρου Σπυρίδων, κατέληξε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Είχε τραυματιστεί βαριά από πυρά, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, στις 03-04-2009.
▪Γεννήθηκε το 1979 & υπηρετούσε ως Αστυφύλακας στην Ομάδα Δ.ΕΛ.Τ.Α.
#ΔενΞεχνάμε

✋ Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις των νομοθεσιών για την πνευματική ιδιοκτησία & την προστασία συνδρομητικών υπηρεσιών ➡

Ενημερωθείτε για την #κίνηση στους δρόμους σε:
▪ Αττική 🏛️ &
▪ Θεσσαλονίκη ♖

✔🚓 Συνεχίζεται το ειδικό επιχειρησιακό πρόγραμμα «ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις πόλεις» που εφαρμόζουν οι Υπηρεσίες Τροχαίας σε όλη τη χώρα ➡

❗Συνελήφθη ημεδαπός για παράβαση του Νόμου περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στην περιοχή του Ασπροπύργου.
▪Κατασχέθηκαν -21.000- πακέτα τσιγάρων, -69.000- συσκευασίες καπνού, -5.000- κιλά καπνού.

🔗Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ημεδαπός άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
🐶Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Booker».

❗❗ Συνελήφθησαν 4 μέλη εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια κάνναβης ➡

⚠🚥🚛 Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής & του Αγίου Πνεύματος ➡

Ενημερωθείτε για την #κίνηση στους δρόμους σε:
▪ Αττική 🏛️ &
▪ Θεσσαλονίκη ♖

🚓✔🚓 Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος ➡ https://t.co/ZhjIreIPQf

Διαβάστε επίσης »