Η κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης – Κυριακή, 20/10/2019

Σύμφωνα με τα δεδομένα της Τροχαίας Αθηνών και του Google Maps, σας παρουσιάζουμε την κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για σήμερα, Κυριακή, 20/10/2019.

Στον ζωντανό χάρτη παρακάτω, βλέπετε τα σημεία που πρέπει να αποφύγετε με κόκκινο και πορτοκαλί. Αυτά τα σημεία, αφορούν την συμφόρηση. Με πράσινη διαγράμμιση, εμφανίζονται οι περιοχές και οι οδοί που δεν έχουν πρόβλημα συμφόρησης.

Μεταξύ άλλων, εμφανίζεται η κίνηση στην Εθνική όδο. Επίσης, εμφανίζεται και η κίνηση στην Αττική όδο και η κίνηση σε αυτοκινητόδρομους. Μπορείτε να κάνετε zoom out για να δείτε άλλες περιοχες της Ελλάδος μαζί με τα οδικά τους δίκτυα. Με αυτό το τρόπο, θα δείτε και τις αντίστοιχες καταγραφές κίνησης της τροχαίας, ώστε να αποφύγετε πιθανό μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων στην περιοχή σας.

Αναλυτική κίνηση για τους οδικούς άξονες.

Η αναφορά για την κίνηση Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, Πέτρου Ράλλη, Αχαρνών, Αθηνών – Λαμίας, Αττική Οδό, Θηβών και Κηφισό, Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Αμπελοκήπων, Κατεχάκη, Λ. Κηφισίας, Φιλοθέη, παρέχεται από την υπηρεσία της Google (Maps). Η μετάδοση γίνεται σε ζωντανή εκτίμηση μέσω δορυφόρων.
Κάποιες φορές και ανάλογα με τις προϋποθέσεις των καιρικών φαινομένων, η κίνηση ενδέχεται να διαφέρει τμηματικά και σταδιακά. Αυτό συμβαίνει σε όλη την επικράτεια και αποτυπώνεται με διαφορετικό τρόπο στους χάρτες της Google από την πραγματική κατάσταση.

Η Τροχαία Αθηνών εκδίδει έκτακτα δελτία κίνησης για την κίνηση τώρα Αθήνα. Ο λόγος είναι η αποφυγή μποτιλιαρίσματος, όταν χρειάζεται και ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με τις περιοχές υψηλού κινδύνου μποτιλιαρίματος και συμφόρησης.

Συνήθως, τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάζονται στα ρεύματα καθόδου και ανόδου του Κηφισού. Εκεί, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία. Οι κοινοί λόγοι για καθυστερήσεις τις πρωινές ώρες, είναι η σύγκρουση οχημάτων. Άλλοι λόγοι είναι τα έργα αναβάθμισης οδών, σήμανση οδων και άλλες τεχνικές διαδικασίες του Δήμου.

Κατά την διάρκεια απεργιών των μέσων μαζικής ενημέρωσης, είναι σχεδόν βέβαιο πως υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας. Το πρόβλημα αυτό, μετατρέπεται σε μεγάλες καθυστερήσεις για όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Τι λέει η Ελληνική Αστυνομία στο twitter:

🚓 Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
▪ συνελήφθησαν 72 άτομα
▪ βεβαιώθηκαν συνολικά 347 τροχαίες παραβάσεις
▪ κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, κυνηγετικά όπλα κ.α.

✋ Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εντοπίστηκε πρατήριο που διακινούσε λαθραία καύσιμα ➡

❗❗ Εξακριβώθηκε η δράση 2 εγκληματικών ομάδων, οι οποίες δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης σε περιοχές της Θεσσαλίας ➡

⚠❗ Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας & φωτογραφιών 2 αλλοδαπών που συνελήφθησαν την 25-06-2020 στο Πύργο για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου ➡

⚠‼Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών (59) ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά κλοπές πορτοφολιών και τιμαλφών σε Μ.Μ.Μ. στην Αθήνα, καθώς και βίντεο με τη μεθοδολογία δράσης τους.
🎥

Ενημερωθείτε για την #κίνηση στους δρόμους σε:
▪ Αττική 🏛️ &
▪ Θεσσαλονίκη ♖
(φωτο:Παραλία Θεσ/νίκης - τέλη δεκαετίας '50 αρχές '60)

✔🚓 Διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας, η οποία ενέχεται στη συστηματική διάπραξη απατών σε βάρος επιχειρήσεων ➡

⛓🚓 Συνελήφθη άνδρας στο Αγρίνιο για παράνομη κατοχή πολεμικών & άλλων όπλων & πληθώρας φυσιγγίων ➡

‼Ενημέρωση σχετικά με νέο ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

✋🚓 Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική ομάδα, η οποία ενέχεται στη διάπραξη σωρείας κλοπών, κυρίως Α.Τ.Μ. τραπεζών & χρηματοκιβωτίων από επιχειρήσεις, σε περιοχές της Φθιώτιδας, Αττικής, Λάρισας, Καρδίτσας & Ακαρνανίας ➡

Συνελήφθη άμεσα ένας ημεδαπός άνδρας στις Σέρρες για απόπειρα ληστείας σε διαμέρισμα αλλοδαπής γυναίκας
🔹Επιπλέον προέκυψε ότι το τελευταίο δίμηνο διέπραξε 10 διαρρήξεις σε διαμερίσματα και γραφείο στις Σέρρες
🔹Η συνολική του λεία ξεπερνά τις 3000 ευρώ➡

⚠❗ Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας & φωτογραφιών 2 ημεδαπών, κατηγορούμενων για απάτες, κλοπές & ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ➡

⚠️ Σε αρκετές περιοχές της χώρας προβλέπεται σήμερα υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς 🔥
‼️ Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί
✅ Με απλές κινήσεις μπορείς να προστατευτείς

@pyrosvestiki

Δείτε τις οδηγίες προστασίας ⤵️

✋🚓 Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες ➡

Οδηγίες προς τους πολίτες για την προστασία ανηλίκων από το διαδίκτυο ➡ https://t.co/5dRn6STGGV

Διαβάστε επίσης »